maanantai 4. toukokuuta 2015

energiaa pois juoksuttaen

Nyt on viikonloput pidetty ja nyt jaksaa taas pari päivää olla koulussa. Kävin jokaisena päivänä tallilla! Ei mulla ollut päivääkään millon en olisi mennyt tallille. Tähän postaukseen tulee vain keskiviikon ja torstain (29-30.4) liikutukset koska torstailta ei ole paljoa kirjoitettavaa Hjörkalta. 

Keskiviikkona siis juoksutin Hjörkan pelkästään kaikki askellajit läpi ja sain tällöin kuvaajankin. Hjörkalla oli selvästi vauhtia mutta loppua kohti alkoi ne jarrutkin löytyä. Vähän se takapää taas lensi mutta meni se todella nätistikkin, kerran saatiin jopa laukka ekasta pyynnöstä nostettua kun usein saa vaan pyytää ja pyytää sitä nostamaan sen. Ravi oli omasta mielestäni ainakin ihanan liidokkaan näköitä ja pariin kuvaan sekin näytti osuvan. Pahoittelut jo nyt osan kuvan laatua ja laukka painotteisuutta niissä!
Karvaa ei toki lähtenyt
Ja sitten ne pukit
Tossa varmaan olisi mielenkiintoista istua


Loppua kohti Hjörkkakin alkoi jo rentoutua ainakin ravissa.
Tälläisen yhden
Pika-lähtö-pukin jälkeen
Pystyi jo rentoutua
Hjörkka on kyllä aina niin hauska juoksuttaessa. No käveltiin viellä pitkät loppu käynnit jonka jälkeen mentiin hetkeksi sisälle kuivattelemaan sateelta ja harjasin vähän lisää Hjörkkaa ennen kuin vein sen ulos.

Torstaina sitten taas juoksutin. Laitoin myös pienen esteen ylitettäväksi mutta sitä päästiin yli puhtaasti vain ravissa, laukassa Hjörkka ei päässyt kuin kerran puhtaasti yli ja puomin, huomasin siinä samalla että se ei nosta takajalkojaan laukassa yhtä vahvasti kuin ravissa joten pitäisi varmaan laukkaa harjoitella nyt selvästi enemmän ja puomeilla. Hyppäsin sen jälkeen selkään loppu ravailemaan ja kävelemään. Mutta päätin vähän sekoilla ja kokeilla yhtä asiaa jota jo vähän pidempään olen halunnut kokeilla. Laitoin ohjat siispä turparemmin metalli osiin kiinni ja siinä sitten jatkoin kävellen hetken.

Ei se Hjörkka tainnut mitään tajuta kun oli suitset kumminkin tavallisesti päässä, jarrut toimi tavallisesti, ehkä jopa paremmin. Mutta kun en kauaa mennyt niin oli vähän vaikea sanoa mutta kivaa oli se hetkikin niin mennä.

Huomenna tulossa postaus sitten Lumikista ja nyt loppu viikon ajan tulee aika tasaisesti molemmista kuulumisia.

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus!
  ja noi pukki-kuvat oli kivoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niitä onnistuu jotenkin ottamaan tosi helposti onneksi tuosta tammasta :D

   Poista