lauantai 23. toukokuuta 2015

Lintsillä

Ilmoitus tähän alkuun on että Montsalla syntyi viimein tämän vuoden varsa. Sen 8 varsa jo, tammavarsa siellä aamulla karsinassa oli! <3 (tai varsa syntyi kylläkin jo 20.5 jos tarkkoja ollaan niin 19.5 puolella illalla)
Puhelin laatuja
Mutta nyt asiaan! Eli kävin lintsillä torstaina (14.5) joka on joka vuotinen asia meillä kotona. Kivaa oli vaikka ihmisiä olikin paljon ja piti jonottaa jopa 30-45 minuuttia laitteeseen. Kävin kumminkin ihan riittävästi laitteissa omasta mielestä. En kuvia ottanut yhtään vaikka tavallisesti otan yhden tai pari kuvaa mutta otin sitten videota aina laitteessa tai kata kuvasi maasta kun minä menen pyöritettäväksi. Muuta kirjoitettavaa minulla ei olekkaan joten videossa loput.

8 kommenttia:

 1. Oli varmasti hauskaa! Me ei olla vielä perheen kanssa lintsille päästy :-(

  VastaaPoista
 2. Oli varmasti hauskaa! Me ei olla vielä perheen kanssa lintsille päästy :-(

  VastaaPoista
 3. PS. Ihana varsa <3
  Tuli taas kaks kertaa!!!!!!

  VastaaPoista
 4. PS. Ihana varsa <3
  Tuli taas kaks kertaa!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, tosin ollut tähän mennessä muille ihmisille kauhean ilkeä paitsi minulle se vaan tulee ja pyytää rapsuttamaan :D ujo se on ainakin ja vaikka viellä ei ole hampaita niin tykkää yrittää käyttää niitä kovasti :D

   Poista
 5. Ihana tuo varsa! Onko sen nimi jo päätetty? Ihanaa oli varmaan tuolla lintsillä, sen uskon! Miten muuten uskalsit mennä kirnuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ja nimi ei ole viellä päätetty paitsi että se tulee alkamaan M kirjaimella kuten kaikki tämän vuoden varsat jotka syntyy hevosopistolla :D Ja hyvin uskalsin mennä kirnuun kun tykkään mennä laitteisiin jotka menee pää alaspäin. Olisin mennyt myös ukkoon mutta se oli viellä kiinni :(

   Poista