keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Hiljaisuus tälle viikolle

Päätin nyt tulla teille ilmoittelemaan että blogi hiljenee varmaankin loppu viikoksi eli tämän postauksen jälkeen tällä viikolla ei tule muita postauksia koska jätän koneen koululle ja lähden kotiin lepäämään 3 viikon koulun jälkeen ja tallille Hjörkkaa ja Lumikkia liikuttelemaan, molemmilla taitaa olla ihan hirveästi energiaa joten siitä tulee kivaa. Postauksia tulee sitten taas ens viikolla! Ja yritän kaikkina 4 päivänä käydä tallilla niin tulee taas koko ens viikko kuulumis postauksia.
Tätä vanhusta kotiin moikkaamaan
Ajattelin myös vähän kertoa suunnitelmia tässä mitä nyt suunnitelmissa olisi. Hjörkan kanssa harjoitellaan laukkoja. Sekä paria koulurataa mutta kisoihin ei viellä hetkeen mennä kun lupaa ei tullut toiselta omistajalta osallistua viellä lastaus hankaluuksien takia. Ehkä sitten joskus kun ei lastauksessa ole ongelmaa.
Lumikin kanssa ajattelin nyt yrittää alkaa ohjasajamaan vähän enemmän jotta saataisiin kesäksi kärryt perään ja sitten ratsastajaakin nyt pitäisi taas selkään laittaa, siitäkin ollut taukoa 4-6 viikkoa? Joten sille ponille jotain ihan perus kauraa nyt viellä. Ei muuta tällä kertaa!

2 kommenttia: