Kirjoittajanne

Perustiedot minusta:
Nimi: Kutsukaa Karoksi
Laji: Ihminen
Ikä: -97 vuonna syntynyt


Välillä teksti voi olla sekavaa koska minulla on lukihäiriö... Jolloin voi lause jäädä "kesken" ja en itse sitä huomaa tai yhdessä sanassa on kirjoitusvirheitä. Yritän lukea tekstit läpi aina ja sitten korjata jos itse sen huomaan! :) 
Muuten olen positiivinen ja yritän aina olla mukava toisille. Tykkään auttaa toisia ja toivottavasti tekin jaksatte auttaa toisia!
Harrastan kuten taitaa huomata kaikkialta, niin ratsastusta. Ja koska haluan oppia vain lisää hevosista päätin alkaa opiskelemaakin sitä. Koskaanhan ei voi oppia liikaa! Valmistuin koulusta 22.4.2016 ja olin töissä Hjörkan luona n. puoli vuotta ennen kuin vaihdoin työpaikkaa ja siellä työsopparin loputtua päädyin takaisin Hjörkalle töihin.
En juurikaan harrasta muuta, silloin tällöin piirtämistä tai kuvaamista. Myös lenkeillä käyminen on asia mitä välillä tulee harrasteltua enemmän ja vähemmän. Lisäksi n. vuosi sitten aloitin cossaamisen.Mitäs viellä? No ehkä lyhyesti hevoselämästäni. Ratsastin Sailan tallilla ja Jatilassa yhteensä n. 7-8 vuotta. Lopetin tunneilla käynnin koulun takia ja aloin vuokrata issikoita. Ensin Leksua joka lopulta lopetettiin, jonka jälkeen samalta tallilta Hjörkkaa jonka kanssa nykyäänkin jatketaan.
Lisäksi sitten Jatilasta sitten aloin hoitamaan Lumikkia mutta tämän kanssa päädyin lopettamaan. Kumminkin päädyin jatkamaan maastakäsittelyn merkeissä ja päädyinkin ponin ostamaan omaksi vuonna 2017. Hjörkan kanssa jatketaan vain rauhallisemmaksi tuloa ja nostetaan koulu ja estetasoa sekä askellajienpuhtautta. Lisäksi Jeni ilmestyi meidän menoon ja vielläkin opetellaan asioita.
Leksu oli kyllä paras <3
Koskaan ei tullut otettua parempia valmistumiskuvia tämän tamman kanssa kuin tämä
Lumikki ennen mulle tuloa viellä kun asusteli jatilassa
Toivottavasti innostuit blogistani, kaikkea saa kysyä ja vastaan parhaani mukaan.


2 kommenttia:

 1. oot todellaki iha oikeest tosi kiva!
  Ja mukava, kiltti, rento... Tuota listaa voisi jatkaa ikuisuuksiin!
  Ja sit iha mielenkiinnost: Miks oot pyyhkiny noi jotkut tekstit pois?
  Ois kiva lukee:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kivasta kommentista :)
   ja en siis ollut pyyhkinyt, ne oli jäänyt jotenkin ihmeellisesti piiloon joten laitoin sitten niille harmaan taustan jotta ne näkee, toivottavasti se ei haittaa ketään!

   Poista