torstai 21. toukokuuta 2015

Harkkaeste kisat

((Jos sulla on kuvia mun luokasta saa lähettää sähköpostiini, laita kommenttia alas siis. Nyt postausta kuvittaa kaverin radan kuvat!)

Sunnuntaina (17.5) Jatilassa oli harkkaeste kisat joihin osallistuin Kasialla (yllätys yllätys) ristikko luokkaan, koska Kasialla ei saanut hypätä suurempaa kintereiden takia. Kasia oli ollut koko ratsastuksen ajan todella kivan tuntuinen, varmaan innostui kun tiesi pääsevänsä hyppäämään. Yhtään säikkymistä ei tullut tai tunnetta että nyt tää heppa lähtee mun alta paitsi siinä vaiheessa kun mentiin pelottavaan päätyyn kävelemään hetkeksi. Menin verkassa pari kertaa molempiin suuntiin esteet ja jouduin kävellä välissä kun Kasia alkoi puuskuttamaan hiukan kovempaan, onneksi puuskutus loppuu nopeasti mutta ei se kivan kuuloista ole. Parit kerrat mentiin vähän liian kaukaa esteille tai itse olin ihan hukassa miten nyt hypättiinkään, kaikki onneksi meni hyvin.
Rata meni ihan hyvin mutta olinkin lähtenyt turhan ajoissa radalle (katsoin vain että lippu on ylhäällä mutta enhän mä mitään kuunnellut että soiko pilli. En mä muista kuunnella mitään siellä kisa tilanteessa!) Pari kertaa liian kaukaa tai läheltä hyppyä tuli omista ongelmista mutta hyvin meni, yhdessä käännöksessä jouduin siirtämään tosin kasian raviin jotta päästiin se turvallisesti. Rata oli lyhyt ja helppo ja kaikki voittivat poni karkkia ja lelun sekä kaikki tulivat jaetulle ensimmäiselle sijalle. Kasiallakin on niin pehmeät hypyt että tuosta jäi tosi kiva mieli :)
Tälläiset kaikki ristikkolaiset saivat eriväreissä, ihan hauskahan palkinto tuo on! :)
Oman vuoron jälkeen Kasia jatkoi viellä yhden luokan reippaasti. Puhki se oli kyllä sen jälkeen mutta hoidettiin yhdessä sitten Kasia pois ja kylmäsin jalat sekä kintereet ennen kuin pääsi tamma takaisin tarhaan. Tämän jälkeen kuvailin luokkia ja lupasin laittaa ainakin marian luokasta otetut kuvat tähän postaukseen. Voin sitten nämä kuvat poistaa jos näin haluaa ratsastaja! Myös muita ratsukoita oli ainakin maneesista otettuna kuvia että jos haluaa niin pitäisi ainakin pari kuvaa löytyä jokaisesta 40cm luokasta eteenpäin.4 kommenttia: