torstai 5. tammikuuta 2017

Mitä meille nyt kuuluu?

Kuten vuosi postauksessa jo lupailin tulin tämän vuoden puolella jo kirjoittelemaan mitä meille kuuluu. Aloitetaan Hjörkasta koska siitä riittääkin kertomista.
"Mihin sä nyt suunnittelet meneväsi" -Minä
"En mihinkään mutta tuolla kuvaajan suunnalla oli hyvää heinää" -Hjörkka

Viimeksi kirjoittelinkin Hjörkasta kun käytiin jouluratsastukset vetämässä. Se onkin jäänyt nyt vikaksi ratsastukseksi toistaisesti kun joko olen ollut ihan kotona joulua viettämässä perheen kanssa tai ollut muuta. Tallilla olen kumminkin käynyt kun samassa tarhassa Hjörkan kanssa asusti siis Mammat ja Varsat niinkuin tykkään niitä sanoa. Mutta n. 4? päivää ennen vuoden vaihtumista vieroitettiin varsat ja mammat toisistaan niin että Hjörkka jäi viellä toistaisesti varsojen kanssa samaan ja mammat meni toiseen tarhaan. Hjörkka onneksi tulee toimeen varsojen kanssa niin hyvin ettei oikeastaan pelkoa ole että se tekisi jotain varsoille jotka huutelevat mammojen perään.

No siitä tuli sitten yksi syy lisää miksen ole voinut Hjörkkaa liikuttaa kun piti jättää se sinne tarhan puolelle kaveriksi varsoille etteivät nämä lähde sieltä omille teilleen. Kumminkin pari päivää sitten sain alkaa Hjörkkaa taas liikuttelemaan niin että otin Hjörkan suoraan tarhasta kentälle ja kentällä sitten maastakäsittelin mitä pystyin. Ei oikeastaan tehty ihmeitä, Hjörkka sai seurata perässä vapaana mutta kun ei jaksanut enään kiinnostua tästä niin päätti neiti lähteä omille teilleen aina syömään heinää mitä löytyi viellä jostain lumen peitosta. Kun en keksinyt mitä enään sen kanssa tekisi kun ei selkäänkään voinut mennä niin vein Hjörkan takaisin tarhaan.
karkuun kun ei ravaaminen vieressä kiinnostanut


karkuun

Hjörkalle siis kuuluu melko hyvää, saa olla porukan pomona kuten aina ja syödä päivät rauhassa. Siitä se tamma tykkää ihan liikaa, mutta pitäähän sitä välillä mennä ja kiusata ottamalla se liikkumaan. Jos tuosta alusta tuli jotain että lopetanko tämän tamman kanssa, niin en todellakaan, nyt ei ole vain päässyt selkään taas hetkeen ja vähän sääkin on sitä estänyt. Mutta heti säiden helpottua ja näiden vieroitusten kanssa selvitään eteenpäin jatketaan tamman kanssa treeniä.

Sitten Lumikki, en oikeastaan ole edes käynyt katsomassa pientä pyöreää pikku pirua nyt vähään aikaan. Meinasin että maanantaina olisin käynyt hoitamassa ponin mutten sitten hoitanutkaan kun se oli käynyt jo yhdellä tunnilla. Niin se sitten jäi, en käynyt edes moikkaamassa ponia vaikka usein niin teen kun tallille eksyn. Poni on ollut melko rennolla siispä enkä ole edes maastakäsitellyt ponia ollenkaan lähi aikoina. Ehkä pitäisi se nyt jossain vaiheessa käydä hemmottelemassa ettei se vaan unohda minua! No ei, se poni ei unohda minua ihan heti, joka on ehkä hyvä vaan. Mutta Lumikista sitten kirjoittelen ehkä enemmän kun saan ponista edes uusia kuvia.

Muuten hevosrintamalle kuuluu hyvää. Käyn tosiaan tällä hetkellä 3 tallilla joista uusin on vain työtalli eli käyn kerran päivässä heittämässä heinät tallin hevosille. Tallia kutsun MM-talliksi kun se on ihan pieni yksityistalli ja pitäähän sitä joksikin kutsua? Sieltä en tule tänne mitään päivittelemään oikeastaan tämän enempää koska en vain viitsi. Toki jos on kysymyksiä kyseisestä paikasta voin mielelläni vastailla niihin! Hjörkan kanssa ollaan jatkamassa ihan normisti heti kun saadaan nämä varsat pois perästä ja Lumikin kanssa kun tulee vaan mahdollisia päiviä. Lisäksi voi olla että mulle tulee viellä neljäs talli käytäväksi kesällä, johon toivon mukaan kaikki menisi hyvin niin olisi talliin tulossa ehkä hevonen jolla itsekkin voin ratsastaa jos sisko antaa? Sekä jos rahat olisi kasassa ja saadaan sopimus tehtyä siskon kanssa olisi ponin osto siskon kanssa puoliksi tiedossa! Mutta koputetaan puuta ja toivotaan parasta, koska kaikki nämähän varmistuu vain pikku hiljaa.

Anteeksi kauhean tekstin määrä muttei oikein vähempääkään pystynyt kirjoittamaan! Toivottavasti jaksoit lukea silti ja kuvat toivon mukaan hiukan teki postauksesta kevyempää lukemista. Mulla on oikeastaan tää vuosi täyttymässä kovasti cossaus harrastuksesta joka vie yllättävän paljon aikaa! Mutta suunnitelmissa olisi selvitä edes kerran tai pari EHKÄ kisakentille jälleen pitkästä aikaa, yritetään Hjörkan kanssa päästä edes kotitallilla parit leikki mieliset kisat vedettyä. Mutten nyt tarkoittanut mitään kotitallin kisoja vaan ihan vaikka pitkästä aikaa Jatilassa ehkä parit kisat? Sekä jos saan niin koitan saada sieltä hevosta lainaan, ellen jotenkin ihmeellisesti saisi Hjörkkaa, niin ulkopuolisillekkin kisoille. Mutta nämä on vain suunnitelmia ja pitää vähän katsoa miten nyt kaikki onnistuu! Okei nyt en enempää tätä postausta pidennä, kysynpä vain enään että mitä teille kuuluu? Miltä kuulostaisi jos ja kun pidän arvonnan instagram tililläni 500 sadan seuraajan täytyttyä siellä, haluaisitteko sen myös mahdolliseksi täällä blogin puolella?
Pakko nyt loppuun oli laittaa yksi kuva lisää tältä kerralta kun Santra tuli kuvaamaan! Jos mietit instagram tiliäni, löydät sen nimellä: Kirliina

2 kommenttia:

  1. Hyvä että teillä menee hyvin, Hjörkka on niin ihana! Suloisia kuvia :)


    www.airinblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista