tiistai 12. toukokuuta 2015

Laukkaa sekä videota

Hjörkka postausta jälleen. Ei ollut kuvaajaa mukana joten ajattelin jos sitten laittaisin kamerat videoimaan penkille. 
Kävin torstaina (7.5) päivästä Hjörkalla, olin laittanut satulan pitkästä aikaa ja olin ottanut viellä sen satulan josta pidän enemmän, jossa on paljon mukavempi istua. Ajatuksena oli mennä reippaasti laukkaa ravin kautta nostettuna. Aluksi tehtävä tuntui mahottomalta kun laukka nousi vasta kauheasta kiito ravista mutta parin noston jälkeen tehtävä meni jopa hyvin, mentiin jopa puomia laukassa. Laukkaa oli yllättävän helppo ohjatakkin ja siinä oli jopa mukava istua. Mutta Hjörkka alkoi sitten loppua kohti väsymään tulemaan laukkaa puomille ja rikkoi parit vikat kerrat mitä kamera sai kuvattua niin raville puomin päällä. Kamerasta oli loppunut akku loppu ravien aikaan joten siitä ei ole videota. Hjörkka oli ollut koko ajan todella hyvä ratsastaa ja reipas. Olispa se aina sellainen!


Videoita oli tosiaan 2 koska minulla oli Denver kuvaamassa toiseen suuntaan ja järkkäri toiseen. Näin saatiin pari videota aikaiseksi. Ylempi video oli siis järkkärin kuvaama ja alempi denverin. Denverin videossa jopa loppu verkkoja hiukan.
Video laatuja

3 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Videot olivat vähän sumeita, mutta kyllä niistä sai selvää. :-D

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Videot olivat vähän sumeita, mutta kyllä niistä sai selvää. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja okei, voi olla että sulla oli laadut alhaalla (videoissa on yleensä mutteri jolla saa parannettua laatua) mutta jos sait selvää niin hyvä juttu! :)

   Poista