sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Lumikin peruskauraa

Vasta tänään sainkin tämän julkaistua... mutta parempi nyt kuin ei koskaan. Perjantaina (1.5) olin päätynyt jatilaan yöksi jossa sitten heti tallille päästyä hain Lumikin talutettavaksi kentälle jossa vauhtia oli jälleen liikaa. Kun piti ravata, poni laukkasi, kun piti kävellä poni ravasi tai seisoi paikoillaan. Sitä Lumikin peruskauraa voisi tuota sanoa, ei tuossa mitään uutta ollut. Vasta tarhaan viennissä ponille tuli joku lakko taas päälle ja astui kantapäälleni, no siihen sitten sattui vaan loppu illan mutta ihmetyttää kovasti mikä siinä nyt on kun ei takaisin tarhaan haluta. Kuvasin myös hetken kun Sassi ratsasti Dalanalla ennen kuin autoin iltatallissa.

Lauantaina (2.5) sitten laitoin lumikin valmiiksi Selinalle joka oli tulossa ratsastamaan tätä. Sen verran mentiin että saatiin poni toimimaan, eihän siinä mennyt kuin 15 minuuttia taas ennen kuin poni toimi hyvin, oli koko alku tunnin juossut kovaa ja sitten yritti kääntyä ympäri hevosten puoleisella pitkällä sivulla. Sen jälkeen alettiin ottamaan loppu raveja joissa poni jo jaksoi käyttäytyä onneksi! 

Tässä kuvassa huomaa jo että poni vähän riehunut kun huopa lähtenyt eteenpäin

Loppu käynneiksi pääsi Selinan kaveri hetkeksi kyytiin minun talutuksessa tietenkin niinkuin jokainen ekoja kertoja Lumikilla menevä. Liinukin oli saapunut tallille ja päätin päästää hänet hetkeksi selkään että kierrettäisiin talli koska oli perjantaina siinäkin vähän puskenut päälleni. No vähän siinä mentiin eteen hiukan kovempaa ja hitaampaa pätkiä ja kerran veti stopit kun ei halunnutkaan kääntyä ympäri (jouduttiin siis kääntyä siksi että twister oli päässyt ulos eikä sitä saanut häiritä kauheasti). Mutta muuten meni ihan hyvin siinä, ehkä se paikoillaan seisominen on viellä vähän hankalaa kun sitä pyytää seisomaan eikä sen omasta tahdosta seisota, mutta pikku hiljaa. Sitten mun piti jo lähteä kovaa vauhtia joten Selina ja Sassi sai viedä kahdestaan Lumikin ulos taluttaen molemmilta puolilta varmuuden vuoksi. Kai se sinne hyvin oli mennyt mutta enpä tiedä. 
Viellä tähän loppuun yksi kuva jossa lumikki näyttää sen niitä hienoja temppujaan. Sen mielestä ei menty riittävän reippaasti, eipähän tämä homma ainakaan liian tylsäksi käy! ;)
Jeep, näin päätyi pärit ravi nostot, onneksi se sitten lopetti loppu tunnista tuonkin!

4 kommenttia:

 1. Kylläpä se Lumikki tuossa viimeisessä kuvassa riehuu! Mutta, kiva postaus, ja kuvat olivat aivan yhtä ihania, kuin yleensäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tuo on ihan tavallista joskus varsoilla, onneksi ei aina tuota harrasta :D

   Poista
 2. Kiva postaus! Hyvin menee Lumikilla tossa viimeisessä kuvassa. Hihii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja lumikilla oli vähän tylsää :)

   Poista