tiistai 26. toukokuuta 2015

Lenkkireittini kesä kuvina

Joskus jouluna tein luukkuun postauksen lenkkireitistäni täällä Ypäjällä. No silloin oli viellä lunta mutta nyt menin kun lumi on sulanut ja vihreää jo kaikkialla niin uudestaan kameran kanssa sinne ja kävin myös ekaa kertaa laavulla jolle en ole aikaisemmin päättänyt eksyä joten on vähän eri paikastakin kuvia. Toivottavasti tälläinen postaus kelpaa ja kertokaa toki mielipiteenne kuvista.

Tää oli vahinko kuva mutta en tiedä miksi mutta tykkäsin tästä

Kuka näkee mitä tuossa lukee?

Puomi hevosia varten löytyi ihan laavun vierestä


Tän reitin lempi paikkani on ehdottomasti tuo kukkula jolta otin tämän ja ylemmän kuvan, en tiedä miksi mutta se on vaan tosi kiva kohta pysähtyä ja levätä parin ison ylämäen jälkeen.

Kuvapainotteiseksi tämän suunnittelin ja aika hyvin onnistui, olisi ollut viellä vaikka kuinka paljon kuvia tuolta reitiltä mutta päätin etten enempää tähän postaukseen laita. Aikaa kului n. 1 tunti ja matkaa kertyi n.3-4 kilsaa. Aikaa kului tavallista enemmän kun kiersin laavun kautta, pidemmän reitin sekä pysähtelin kuvaamaan. Osa kuva onnistui todella hyvin mutta ihan kaikki ei niin kuten olisin toivonut, mutta kuten jo ylhäällä kirjoitin, kertokaa toki mielipiteenne kuvista! :)

2 kommenttia:

  1. Kaikki kuvat olivat todella ihania, varsinkin se puu, josta roikkuu se hevosenkenkä, jos tajusit:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja jep tajusin, itse tykkään aina siitä kohdasta kun se hevosen kenkä aina jossain roikkuu :D

      Poista