tiistai 5. toukokuuta 2015

Onko se varmasti Lumikki?

Torstaina (30.4) kävin Hjörkan lisäksi siis Jatilassa Lumikkia liikuttamassa ja siitä nyt postausta.
Tallilla odotin aluks hetken Selinaa joka sai luvan olla rodeoratsastajanani. No otsikko sopii tässä vaiheessa kun oltiin menossa hakemaan Lumikkia, kaukaa se näytti ihan tavalliselta mutta kun se tuli lähemmäs...
Etsikää Lumikki :D
Sieltä se tavalliseen tapaansa tulee kutsusta paikalle, mutta hetkinen
Kuka tämä varsa on!??!
Lumikki oli vaalentunut 4 viikossa jonka olin poissa ihan hirveästi! se oli ihan harmaa ja siltä lähti ihan hirveä määrä talvikarvaa sitä harjatessa. Katotaan kuukauden päästä taas, poni saattaakin olla äkkiä kokonaan kimo! Hoidettiin Lumikki rauhassa puomilla jossa tämä käyttäytyi nätisti vaikka välillä sinne ruualle tahdottiin vähän enemmän. Lumikilla mentiin ilman satulaa koko tunti koska huomasin Lumikin selän muuttuneen niin pitää katsoa sopiiko satula yhä ja kun en jaksanut sitten tänä viikonloppuna sitä katsoa niin mentiin ilman satulaa.


Myös mietin pitäiskö se turparemmi ottaa kokonaan käyttöön, se nyt sen verran pidemmälläkin ohjalla sitä suutansa avaa...
Lumikki käyttäytyi pelottavan nätisti koko tunnin ajan ja vain kerran jäi seisomaan aloilleen! Hieno tamma ja se saikin koko sen ajan paljon kehuja kun meni niin nätisti. Ravi oli kuulemma pomputtavaa mutta ainakin omaan silmään näytti ettei Selina paljoa olisi siellä pomppinut varsinkin kun Lumikki näytti kuvissa vetäneen jopa aika hienoa ravia. Mentiin hetki niin että saatiin ravi sopivaksi ja sitten käveltiin loppu käynnit.Loppu käyntien ajaksi pääsi 2 muuta selkään vähän Lumikin hereillä pitämisen vuoksi. (Lumikki jaksaa viellä tavallisesti loppukäynneissäkin viellä temppuilla jos tekemistä ei ole joten parempana vaihtoehtona oli että se ei temppuilisi niin vaihdettaisiin ratsastajaa) Ja sen jälkeen viellä otettiin yksi rakennekuva jälleen jonka otin vähän liian alhaalta.
Tää kuva onnistu omasta mielestä tosi kivasti
Huopa vähän miten sattuu, ja huopa pääsi ekaa kertaa käyttöön!
Hoidettiin pois ja vietiin takaisin tarhaan. Tässä vaiheessa se alkoi jotain riehua, ei halunnut liikkua tai sitten tuli päälle. Mikäköhän sille tuli kun ei kerta takaisin tarhaan halunnut? Mutta sinne se kumminkin saatiin ja mentiin viellä hoitamaan kanit ennen kuin mun piti lähteä.
Ja yhtä hypytettiinkin 

4 kommenttia:

 1. Toi pupu on niiiin söpö <3
  Ja toi eka kuva on hauska:)
  Ja lumikki on söpö!
  Jakiva postaus!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupu Nuppu ja Lumikki kiittää ja kiitos kivasta kommentista! :)

   Poista
 2. On kyllä poni kasvanut, samoin vaalentunut! Eihän tuota ponia edes meinaa tunnistaa, kun on niin vaalea! En muuten tiennytkään, että Lumikki on kimo, olisihan pitänyt tietää, kun poni oli jo alussa "harmaa":) Neljänneksi viimeinen kuva oli jotenkin tosi ihana, kun Lumikki on niin terhakan näköinen, ja ravaa niin hienosti! Tykkään lukea blogiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kasvanut ja ainakaan yhtä pahasti takakorkea ei ole enään. Ja emä on ollut samanlainen kuin lumikki tällä hetkellä, eli sinde ollut mustan harmaa ja nyt kimo. Itsekkin tykkään vikasta ravi kuvasta :) kiitos kivasta kommentista!

   Poista