torstai 14. toukokuuta 2015

Kun ei jaksa, ei jaksa, silloin tehdään jotain muuta

Niin luova otsikko jälleen. Kävin sunnuntaina (10.5) taas Hjörkan ratsastamassa ja sain Katan kuvaamaan tai no hän itse päätti että lähtee mukaan. Ajattelin aluksi että hei, voisin olla reipas ja ratsastaa tosissani kun lauantai oli ollut vapaata Hjörkalla mutta päädyin sitten sinne selkään ilman satulaa taas pomppimaan ja sekoilemaan. Hjörkkakin oli selkään päästyä väsyneen oloinen kun oli saanut mennä kentälle syömään ruohoa siksi aikaa että pääsin tallille ratsastamaan (tarha kaveri oli lähtenyt maastoon ja piti saada lähemmäs muita hevosia jotta ei tamma karkaisi). Kentällä vain nopeasti harjattiin ja laitettiin suitset ja huopa päälle. Kävelin aika pitkään koska en vain keksinyt mitään tekemistä kun oltiin molemmat Hjörkan kanssa ihan väsyneitä. Päädyin siihen loppu tulokseen että otettaisiin kaikki askellajit läpi ja sitten lopetettaisiin.Hjörkan normi ravia ja miten niin olen tottunut siihen kun olen vain pitkin ohjin ja ainakin käsistä ja jaloista näkee etten jännitä?

Annoin Hjörkan kulkea myös pää ylhäällä pitkästä aikaa, nyt olen vain yrittänyt sitä rentona ratsastaa koko ajan niin että niska ja kaula ovat pyöreinä ja vain töltissä päästänyt pään ylös. Kyllä sen huomasi miten se oli iloinen kun se sai ravata pari kertaa vähän reippaampaa raviansa ja kulkea pää ylhäällä. Mutta kuten kuvista huomaa, kyllä se tykkää nykyään päätä pitää alhaallakin.

Tölttiä
Tässä siis laukattiin
Hjörkka oli ihan kiva ratsastaa, askellajeissa oli helppo istua jälleen vauhdin lisääntyessäkin ja Hjörkka käyttäytyi oikein kiltisti koko ajan vaikka pari kertaa laukassa ne ilopukit lensi, toisesta pukista kata onnistui ottamaan kuvankin, vaikka se oli pienempi.
Mini pukki, naurattaa yhäkin
Välillä on näin "hevosen mukaan" mukava mennä, ainakin Hjörkka tykkää tästä paljon enemmän koska menemme niin usein kentällä niin sen jopa huomaa miten se väsähtää kun aina vedetään jotain tylsää koulua tai puomeja kentällä. Alusta asti Hjörkka ei ole ollut mikään kentällä jaksaa aina pyöriä hevonen joten yritän aina välillä sitten tehdä siellä jotain mistä tämä tykkää, virkistäähän se kaikkia hevosia huomattavasti. Pahoittelut myös osan kuvan laatuja, en ollut tarkistanut asetuksia ennen kameran antoa katalle... Huomenna tulee uusi postaus vaikka kuulumisia ei olekkaan enempää, mutta yhdestä asiasta jo on tullut täyteen yksi juttu niin siksi postausta huomennakin.
Alku käyntejä tässä vasta mentiin, molemmat ihan väsyneitä

7 kommenttia: