sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Lunta, vihdoin!+ vähän infoa

Mulla on ollut tänä jouluna huono tuuri lumen tulon kanssa, olen aina ollut koulussa kun lunta on ollut maassa. Mutta tänään vihdoin pääsin Hjörkalle niin että lunta oli maassa. Sain vain vähän kuvia kun Kata harjoitteli pidemmän putken käyttöä vasta. (Jos meidän liikunta ei kiinnosta, info on alhaalla)

Hjörkalle laitettiin siis uudet kengät 5 minuuttia ennen ratsastusta, joten päädyttiin kentälle vain kävelemään. Ei tehty siis mitään ihmeellistä.

Oltiin käyty eilen (26.12) maastossa tallin porukalla pitkästä aikaa. Maasto oli käynti painotteinen ja otettiin parit pätkät ravia/tölttiä. Vauhtia silti oli Hjörkalla ainakin aika paljon ja sain melkein koko ajan olla jarruttelemassa. Sieltä tosin ei ole materiaalia. Mutta eilisen takia kävin vähän liikuttelemassa Hjörkkaa.


Mulla on nyt koulua viikon eli se tarkoittaa ettei kuulumisia tule taas sillä välillä Hjörkasta ja Lumikista. Voi olla että jotain kirjoittelen uudeksi vuodeksi tai koulun hevosella ratsastuksesta jos te haluatte. Saatan saada siis jopa kuvia kun menen koulun hevosella koska viikon ajan liikutan yhtä 4-tallin hevosta ja yksi kaveri on jonka saisin ehkä kuvaamaan ratsastustani. Mutta haluaisitteko nähdä sitä kauheaa ratsastustani jollain suokilla nyt tässä viikolla?
Jos ette halua niin postauksia ei tule juurikaan, mutta jos haluatte voi olla että saisin parista kerrasta kuvia tai videota.

6 kommenttia:

 1. Joo ehdottomasti videota/ kuvia muilla hevosilla ratsastuksesta! Enkä usko sen olevan kauheeta:/

  Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä pyytää siis kuvaajaa :) Ja sain tänään tietoon kellä menen ja siitä tulee kauheeta :D Se on sellanen kunnon suokkiputte joka ei taivu niskasta ihan heti ja jarrut ovat kadoksissa ainakin taluttaessa... Joten kauheeta tulee olemaan xD

   Poista
 2. Juu, todellakin videota ja postausta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaaja onkin varattu keskiviikolle :D Silloin saa kaikki materiaalia meidän hullusta menosta!

   Poista
 3. Joo videoo ja kuvia! :-) Ja ei se oo kamalan näköistä :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna tuleekin vihdoin ratsastuksesta :D Tänää onneks ei ollu meni niin surkeesti!

   Poista