torstai 24. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 24


Viimeinen luukku tämän vuoden joulukalenterissa, se on viimein ohi! Ainakin minun osaltani päivät kuluivat nopeasti ja mukavasti. Ennen kuin aloitan kyseisen luukun niin haluaisin kuulla teidän mielipiteen, haluatteko että teen huomiseksi postauksen jossa on minun joululahjani? Mutta eiköhän mennä nyt tämän vuoden vikaan luukkuun, mutta lisää postauksia on viellä tulossa!

Kuva voi hiukan jo vihjata mitä me tehtiin, vaikka se on viime vuodelta. Tällä kertaa tuo meidän maasto ei mennyt yhtä hyvin Lumikin osalta... Siitä on videota, jossa on pari klippiä Lumikin tempuista. Joten Lumikki jäi tallille kun me lähdettiin isolla porukalla maastoon. Maasto oli omasta mielestäni mukava, vain hetki siellä mentiin kuran takia mutta vähän siellä päästiin menemään ja hiukan videota saatiin kypärä kamerasta teille. Joten nauttikaa videosta nyt ensin!

Koska tosiaan maastossa oli niin kuraista mentiin viellä loppu aika kentällä ottaen askellajit läpi nopeasti. Itse en keksinyt mitään tekemistä siinä joten sain otettua vähän kuvia siinä sitten.
Lunta ei ollut mutta meitä se ei estänyt, hauskaa oli, varsinkin poneilla! Joskus pitää ottaa uusiksi, mutta niin että olisi lunta. Loppuun viellä toivottelen kaikille teille HYVÄÄ JOULUA JA UUTTA VUOTTA!6 kommenttia:

 1. Siellä maastossa oli varmaan Tosi kivaa, ainakin videon perusteella.
  Sellainen lahjapostaus olisi kyllä kiva♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maastossa oli kyllä kivaa :) ja pitääpäs kirjoitella kunhan päästään availemaan lahjoja ja tietämään mitä sieltä saadaan! :D

   Poista
 2. Maastossa oli kyllä kivaa ja ponit oli kilttejä :-) . Kiva video ja kuvat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja ponit oli "todella" kilttejä :D ja kiitos :)

   Poista