tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 16

Tässä luukussa esittelen uuden eläinlajin joka on löytynyt suomesta 14 vuotta sitten ja siitä on pidetty huolta tähän päivään asti. Kun luet tätä postausta ja huomaat edes 3 yhtäläisyyttä, ilmoitathan heti kommentissa tästä jotta saadaan tämä salaperäinen laji muidenkin tietoon!

Lajin nimi on Fiisku, Fiiskun tunnistaa siitä että se käy hevosleireillä. Tänä vuonna se ilmestyi Jatilan 2 leirille. Fiiskulla on punaiset hiukset, mutta ne saattavat vaihtaa väriä, tähän mennessä on ollut montaa eri väriä tiedossa. Fiisku tykkää myös kovasti halata ja sen haleista ei pääsekkään helposti irti!

Fiisku on aluksi arka uusille ihmisille, mutta tutustuessaan se on innokas ja energikäs. Fiiskun voit löytää mistä vain, tämä Fiisku löytyi instagramista laittaessaan kuvia poneista sinne.

Itse tutustuin tähän Fiisku lajiin paremmin sitten siellä leirillä kun olin siellä avustamassa. Leirin päätteeksi huomasin että Fiisku on todella helppo hankkimaan kavereita! Tärkeä tieto!!
Etsi Fiisku!
Fiisku laji ei ole vaarallinen, mutta se on takertuvaa lajia eli tykkää takertua kaikkeen mistä tykkää. Leirillä en saanut tätä Fiisku olentoa irrottamaan ponista josta se tykkäsi. Sinne se oli itsensä selkään liimannut.

Kun Fiisku laji sitten tykästyy tiettyyn poniin, tätä ei siitä helposti irti saakkaan. Siksi on parasta jos ratsua sille vaihtelee tunneille, tämä ei tietenkään aina auta.

Fiisku laji tykkää myös hypätä esteitä. Tietenkin hevosilla ja poneilla. Fiisku laji hyppää mielellään kumminkin vain poneilla.

Fiisku saattaa myös olla vaarallinen! Fiisku saattaa jahdata toisia lempi ponillansa sen perässä josta ei tykkää! Ei kannata siis suututtaa Fiiskua. Silloin kun sitä ei suututa sillä on paljon kavereita ympärillänsä.

Fiiskun ehdoton suosikki hoitsu oli Mallu, Mallulla oli varmasti vaikeaa kun koko leiri siitä tykkäsi! Onneksi sitä varmasti helpotti se että Fiisku olikin leirin paras leiriläinen.

Fiisku lajista parantuminen on viellä epäselvää. Fiisku laji ilmestyy jälleen ensi vuonna Jatilan 2 leirille, näin olen ainakin kuullut. Fiiskua ei kannata pelätä, vaan tutustua kyseiseen lajiin! Älä suututa sitä niin silloin se ei jahtaa sinua lempi ponillaan sinua.

Lisäksi Fiisku lajista on 5 faktaa joista sain tietää Fiisku lajin ystävältä.
1: Ulkopuolelta tosi vahva, menetyksistään huolimatta se elää täysillä ja uskaltaa olla onnellinen. Vaikka sisältä se on rikki ja masentunut, mutta se ei anna sen näkyä muille koska haluaa elää hetkessä iloisena.
2: Rakastaa halaa muita ihmisiä ja on tosi sosiaalinen ja siihen on helppo tutustua. Kun siitä saa kaverin niin se ei luovuta kaverisuhteita helpolla.

3: Energinen ja kuten jo sanoin, se elää hetkessä täysillä. Nauttii tekemisistään ja on yleensä se keneltä ne ei ihan viisaat ideat tule ja on ekana lähdössä toteuttamaan niitä.
4: Rakastaa musiikkia. On aina liian mukana siinä musiikissa että hyppii vaikka seiniä päin jos on sellaista musiikkia. Sekä se on aina kuulokkeet päässä!

5: Se osaa piirtää ihan sika hyvin, mutta se ei uskalla näyttää taitojaan muille.
Enempää tietoa tästä Fiisku lajista tällä hetkellä ei ole. Jos sinulla on tietoja tästä salaperäisestä lajista, jätä kommenttia! Kaikki tieto on tärkeää!!
Me täällä odottelemme ja etsimme Fiisku lajia!

(Ps. Koko postaus on kirjoitettu ihan huumorilla! Vaikka osa jutuista pitääkin paikkaansa! ;) Sekä kaikki kuvat saatu Fiisku lajilta. Oot tärkee Fiisku, joten älä suutu tästä luukusta, koska tiedän sinun lukevan tämän luukun! ~Kirjoittaja juoksee jo karkuun, kesällä nähdään~)

7 kommenttia:

 1. Karoo❤️❤️ Kesällä hali c: (toi nimi on hevospelin hahmon nimi :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä sitten hali, se miten saan irti sut tulee olemaan vaikeaa :D

   Poista
 2. Haha, et tuu onnistumaan siinä, lupaan nyt oikeesti seurata sua sinnetännetonne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yyh! T^T No joo ehkä kestän, on mulla pari paikkaa mihin voin juosta karkuun!

   Poista
 3. Heh :) Kiva postaus!

  VastaaPoista