sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Harjoitusravi harjoituksia

Pitkästä aikaa pääsin Hjörkkaa ratsastamaan. Kävin perjantainakin mutta siltä päivältä ei ole kuvia. Silloin otin vain askellajit läpi ja purkasin Hjörkan energiaa. Lauantaina (12.12) kävin kumminkin valoisan aikaan ratsastamassa ja Kata kuvaamassa. Kata ei ollut kattonut asetuksia joten kaikki kuvat ovat jotenkin tärähtäneitä... Mutta kokeillaan pärjätä niillä.

Hjörkka oli lauantaina ihan ok ratsastaa. Kovan kentän takia pystyttiin ravata vain urilla jossa oli pehmeämpää mutta keskellä kenttää oli pakko ottaa aina käyntiin. Tehtiin ihan perus tehtäviä, paljon pysähdyksiä käynnistä ja ravista. Keventelin aluksi montakin pätkää kunnes istuin ravissa alas harjoitusraviin. Mulla on ollut ongelmia Hjörkan harjoitusravissa ja tuntuu kuin en jaksaisi pitää itseäni siellä istuneena kauhean paljon.
Tätä mieltä Hjörkka hommista


etukeno, rakas ystäväni joka ei jätä mua rauhaan
Vähän pidenneltiin

Tällä kertaa mulla ei ongelmaa ollut edes reippaammassa ravissa. Viimeistään mulla nousee olkapäät korviin kun yritän istua siellä mutta tällä kertaa ne pysy omalla korkeudellaan ja kantapäät suurimmaksi osaksi alas päin. Myös vatsalihakset ovat minulla menneet kipeäksi tavallisesti siitä jännittämisestä että pysyn siellä kyydissä. Tällä kertaa ei ollut mitään, ei ihan oikeasti mitään! En ole Hjörkalla ratsastanut kuukauteen, tehnyt vain maastakäsin juttuja, odotin ratsastuksen menevän jopa huonommin. Mutta ei, siellä mä pystyin istua Hjörkan selässä ilman että pompin ilmaan. Toki meidän menokin näyttää kuvissa siltä että taukoa ollut taas vähän enemmänkin.
Tässä viellä keventelen...


Könötys ja pää ylhäällä, ollaan yhdessä Hjörkan kanssa vammaisia!
Ei se nyt niin huono ole eihän? Vaikka keksin kuinka monta miinusta!
Lopuksi viellä keventelin ja käveltiin pitkät loppu käynnit vaikka oltiin melko paljon käveltykkin koko tunnin. Otettiin pari posetuskuvaakin joista yksi onnistui...
Loppu raveja
Miksi laadut, miksi? D:

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja hienoja kuvia! Eihän niissä mitään vikaa ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "hiukan" muokkausta ja näyttää paremmalle, mutta omasta mielestä ei vielkään hyviä... :/ mutta kiitos kumminkin! :)

   Poista
 2. Just kivoja kuvia, ei mitään vikaa! Kiva kuulla taas pitkästä aikaa Hjörkan kuulumisia:)

  Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista