torstai 23. huhtikuuta 2015

Kesäsuunnitelmani

Joskus joulukuussa kirjoitin luukkuun kesäsuunnitelmat mutta tällä hetkellä osa niistä on varmistunut ja osa sitten muuttunut joten miksi en laita tätä uusiksi. Ajattelin myös laittaa tähän samaan haasteita mitä yritän itse kesällä tehdä/voittaa itsestäni. Joten eiköhän jätetä taas nämä alku löpinät tähän ja aloiteta.

Kesällä teen ja haastan:
Olla työssäoppimassa, tämä ei tästä lähde kyllä mihinkään! Mutta menisin Jatilan tallille työssäoppimaan ja opettaja soitteleekin paikkoihin jo mihin haluaisimme ja nekin tässä alkaa pikku hiljaa varmistumaan, omani varmaan myös aika pian!
Työssäoppiessa tehtävänäni ja haasteenaani olisi varsojen opettaminen ja hoito sekä kantavien tammojen hoito ja liikutus. (Liikutus tulee koulun puolelta kuten myös varsojen opettaminen, sitten lisäksi myös pitäisi olla mahdollisuus ratsastaa ja ajaa... Hirveästi asioita!) Sekä Jatilassa olisin samalla tekemässä avustajan hommia sekä tallitöitä, päivistä tulee olemaan pitkiä minulle.

Suunnitelmissa olisi myös ottaa Hjörkka ainakin puoleksi työssäoppimisen ajaksi Jatilaan minulle ratsuksi. Näin Jatilassa riittäisi leiriläisille hyvin hevoset eikä nämä kuolisi siihen liikunta määrään jossa minunkin pitäisi pystyä ratsastamaan. Mutta tämä on viellä suunnitelma alueella koska en ole Hjörkan omistajalta tähän kysynyt viellä mitään enkä Jatilastakaan, vasta vanhemmilta jotka ovat olleet hiukan niin ja näin ajatuksestani.
viime kesä <3
Lähteä Animeconiin kaverini kanssa. Animecon on kuopiossa asti ja olemme siellä sitten viikonlopun ajan. Mutta tämä olisi minulla suunnitelmissa päästä. (He jotka nyt miettivät mitä tämä on voivat googlettaa. Ja kyllä olen tälläisiin asioihin kiinnostunut! :) )

Väriestejuoksuun! Ääh kauanko oon jo alkanut miettimään meneväni sinne, se näytti niin hauskalle ja samalla saisi käydä juoksemassa lenkin (5km) ja matkalla hauskoja esteitä ja väriä heitetään päälle. Itseäni tämä kiinnostaa kovasti mutta ainakin tällä hetkellä myös vähän mietityttää pääsenkö sinne koska minulla on nyt ollut pari kuukautta hengityksen kanssa ongelmia vähän liikaakin liikunnan kanssa... Mutta viellä on aikaa pari kuukautta sekä hauska haaste tästä tulee itselleni!

Pitää hauskaa! Mitä kesästä tulisi jos ei pitäisi kivaa? Vaikka kesästäni tulisi kiireinen ja raskas sekä täysi haluan pitää hauskaa. Vaikka ihan vaan työssäoppiessakin, odotan jo uusien ihmisten kanssa tutustumista, auttamista ponien kanssa sekä nähdä tietenkin niitä vanhojakin tuttuja. Käydä vaikka vähän uimassa ja nauttia auringosta. Sekä ainakin minun hauskaani kuuluu myös ratsastus, kuvaaminen, ajaminen sekä lumikin kanssa puuhaaminen.

Haasteena itselleni on saada enemmän luottamusta vähän kaikessa, oppia uutta sekä kokea uutta (esim. coni ja värijuoksu). Opettaa Lumikkia eteenpäin sekä muita varsoja. Opettaa muita sekä tietenkin nauttia kesästä 
(vaikka silloin on ötököitä joista en oikeastaan tykkää ollenkaan, pelkään nimittäin ampiaisia kuollakseni! Haha, vaikka yritän näyttää etten niistä piittaa en muuta kesällä nää kuin ampiasia ja miten pelottavia ne on. Sain niistä myös joskus 2 vai jo 3 vuotta sitten viellä paniikki kohtauksiakin! ja no raja käy paniikin kohtauksen kanssa yhäkin todella lähellä, muilla ollut samanlaista ongelmaa koskaan? :) )

Ja vaikka mitä muutakin pientä tähän kuuluisi mutta nämä olisivat nyt näin kärkipäässä kesäsuunnitelmissa ja ainahan suunnitelmat saattavat muuttua ennen kuin ehtii sitä ajatella.
Muilla viellä kesäsuunnitelmia edes jotain tiedossa?

6 kommenttia:

 1. Ihan kivalta kuulostavia suunitelmia! Häiritsee vaan sun sanamuodot ja muutenkin teksti tuntuu jotenkin todella "tönköltä", mutta treeniä treeniä vaan sen suhteen! Suosittelen lukemaan omat postaukset pariin kertaan ennen julkaisemista, jotta huomaat ne virheet itsekkin. Mutta kuvat olivat kivoja!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo luenkin omat postaukset ainakin 10 kertaa läpi :D Ja vaikka miten luen niitä läpi niin en kaikkea edes huomaa joten on hyvä kuulla kyllä että siinä on jotain ja tiedän harjoitella enemmän :) Ja kiitos muuten kivasta kommentista!

   Poista
 2. Kivoja kesä suunnitelmia ja kiva postaus!
  Kivoja kuvia=)

  VastaaPoista