maanantai 20. huhtikuuta 2015

kypäräkameran matkassa

Taas tuli kypäräkamera mukaan tallille ja sain Hjörkan riehumisiin asti siitä videota kunnes akkui loppui, en ollut muistanut pariin päivään ladata...
Menin siis ilman satulaa aluksi oli kylläkin kahvat jotka näkyy videollakin mutta heitin ne sitten pois koska minua ne häiritsivät koska painavat ilkeästi jalkoihin. Joten menin loppu ajan sitten vain huovalla. Kävin tuossa tiellä vähän matkaa kävelemässä alku käynneiksi ja kävelin kentällä viellä kierroksen mitä en jaksanut laittaa tuohon videolle. Sitten aloin ravailemaan ja pian siitä yritin töltätä joka aluksi meni ihan ok, saatiin puhdasta tölttiä pätkä ja kun yritin uudestaan toisella sivulla alkoi se tamma vain riehumaan omiaan, tämäkin näkyy videolla jotenkin. Hjörkka tosiaan alkoi taas leikkiä rodeohevosta mutta onneksi lopetti sitten tuohon yhteen kertaan.
Kun akku loppui jatkoin viellä vähän ravissa ja kävelin. Sitten päästin irtona laukkailemaan ja riehumaan. No ainakin se riehui, taisi heittää ihan koko ajan laukatessaan sitä takapäätä ja meni vain täysiä kunnes päätti jäädä nurkkaan miettimään mitä sitten pitää tehdä. Kävin sen sitten sieltä hakemassa ja taluttelin ravissa vähän sekä muuten vain maastakäsittelin. Kerran sille tuli joku turhautuminen ja se yritti näykkäistä jota ei kyllä tee melkein ollenkaan mutta annoin vain toruja äänellä ja eipä se sitten enään mitään yrittänyt, ihan hassu! Ei tullut edes hikiseksi niin sain heti liikutuksen jälkeen vietyä sen tarhaansa odottamaan päiväheiniä.
random kuva

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus!
  kun mulla nää videot ei näy tässä, nii mikä sun youtube- käyttäjä on, et voidin katsoa nää sun videot sit sitä kautta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja videon linkki on aina videon alla oleva teksti, sitä painamalla pääsee katsomaan videon. jos tämä ei toimi tuolla ylhäällä on sivu: youtube-videot, joka vie youtube kanavalleni :)

   Poista