torstai 9. huhtikuuta 2015

maastossa alku- ja loppu ajan

Kävin lauantaina ja sunnuntaina (4-5.4) tallilla taas pyörimässä Hjörkan kanssa. Lauantaina oli rennompi päivä enkä ottanut kuvaajaa mukaan kun tämä ei jaksanut edes lähteä mukaan. Melkein koko tunti Hjörkka säikkyi jotain ihme juttuja lähi metsissä. Koko ajan tuijoteltiin kaikkialle ja tehtiin äkkilähtöjä tai hypättiin sivuun sekä se pysähteli jos ei liikkunut eteenpäin. Ehkä hyvä vaan ettei kuvaajaa ollut.
Mutta Sunnuntaina sain kuvaajan vaikka menin aamupäivästä tallille jossa kävin alku käynnit kävelemässä tutulla maastoreitillä joka on n. 1 kilsan pituinen. 

Kun päästiin sieltä, heti kentälle päästyä aloin ravailemaan ja yritin tölttäillä tällä kertaa vähän enemmän. Ihan hyvin töltit tällä kertaa nousi. Aluksi jopa ilman raippaa mukana! Mutta siitä tietenkään ei ollut kuvia... 

Otin aika laukka painotteiseksi tämän kerran ja laukattiin parit nostot ja monta kierrosta aina yhteen suuntaan. Otin aina välillä kiinni ja yritin aina ohjata hiukan lähemmäs uraa. Meillä on aina hirveä ongelma päästä uralle laukannoston jälkeen. Tällä kertaa se onnistui jo paremmin kuin aikaisemmin mutta viellä on harjoiteltavaa kuten myös nostoissa.Ravailin hetken ja mentiin taas maastoreitille kävelemään loppukäynnit. Jonka jälkeen hoidettiin pikaisesti pois koska lähdin melkein suoraan jatilaan. En tosin sunnuntaina siellä mitään kuvaillut. Lumikkia kävin taluttelemassa isommalla kentällä ja samalla mentiin pientä estettä josta tyttö innostui kovasti. Ei tällä kertaa muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti