lauantai 11. huhtikuuta 2015

Irtohypytystä lumikille

Menin maanantaina Jatilaan Lumikkia liikuttamaan ja tällä kertaa Kata oli mukana. Mentiin melkein heti ensimmäiseksi ajamaan Herkkua radalle ja harmi etten saanut kameralle meidän yhtä pitkää ravi suoraa! Se on yhäkin mielessä miten Herkku lähti täyttä ravia ja pysyi sen koko suoran ajan siinä vaikka kerran meinasi rikkoa laukalle mutta pysyi tosi hienosti ravilla. Olispa se aina sellanen ajaa.

Hoidettiin herkku pois, irtohypytettiin eka Bella jonka jälkeen hain Lumikin irtohyppäämään. Yritin aluksi irtojuoksuttaa Lumikkia mutta ei se hassu ymmärtänyt sitä (taaskaan, ollaan pari kertaa aikaisemminkin kokeiltu eikä silloinkaan ymmärtänyt) joten taluttelin hetken ympäri kenttää ja pari kertaa esteiden ylikin. Sitten aloin päästää irtona hyppäämään ja varsahan räjähti! 
Kun tuo varsa pääsee hyppäämään niin se hyppää ja isosti! Ihan nauratti melkein jokainen sen hyppy kun se meni niin hyvin ja jättinä. Hypytin n. 50cm asti ja vielläkin olisi ollut varaa mutta joku toinen kerta sitten. Varsinkin kun auttajani päättivät jänistää ja jouduin melkein kaiken tehdä yksin. Miettikää nyt miten vaikeaa se on tehdä yksin kun on vielä varsa joka tätä opettelee ja tehtävää on ainakin 2-3 henkilölle vähintään! Onneksi varsa oli Lumikki joka on kiltti ja tykkää hypätä ja on nätisti vaikka ei olisi heti otettu kiinni hyppäämisen jälkeen, jos se olisi ollut joku muu en tiedä olisinko pärjännyt enään. Mutta jos ei aijo auttaa loppuun asti, ei pidä edes lupautua, sen verran ärsytti nyt käytös siinä että ärsytys!! Onneksi Lumikki oli mahtava. Kyyti tulikin aika pian tosin lumikin hoidosta että en muuta kerennyt tällä kertaa tekemään.

Liitäjä

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!
  Kun Lumikki hyppää, onko sillä ollut ratsastaja selässään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja lumikilla ei olla viellä puomia isompaa menty ratsastajan kanssa ellei lasketa sitä yhtä kertaa kun se maastossa hyppäsi itse lumikasan yli kun innostui :D

   Poista