keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Ilman satulaa lisäilyä

Mulla oli juuri 4 päivän viikonloppu ja olisin halunnut käydä joka päivä Hjörkalla mutta meninkin vain 3 kun tuli muuta menoa yhtenä. Mulla oli kaveri mukana perjantaina (3.4) tallilla kuvaamassa koska oli tulossa yöksi minulle niin tuli PALJON kuvia ja kaikki kuvat tässä postauksessa tulee olemaan c: Girlydemon (taiteilija nimi taisi olla)
Aluksi harjattiin hyvin ja karvaa lähti hirveästi! Yritettiin myös ottaa niitä suosittuja studiokuvia mutta Hjörkka ei ollut tähän ideaan yhtään innostunut joten eipä niistä juurikaan onnistuneita tullut ja muutenkin valostus oli huono. 


Kuten otsikossa lukee menin ilman satulaa. Aluksi kävelin pitkään ennen kuin aloin ravailemaan ja tölttäämään. Aluksi menin ihan tavallisessa temmossa. Onnistuttiin myös kerran käymään turvallamme käännöksen jälkeen ja siitähän saatiin kerrankin kuvat.
Huh! Toi kaula on ihan jätin näkönen


Sitten lähetään alamäkeen
Ylös päin jo menossa
tölttiä
Sitten hetki kävelyä kunnes alettiin ottamaan ravissa lisäyksiä. Ravissa tämän onnistui erittäin hyvin! Hjörkka alkoi heti lisäämään ravia kun annoin vähän pohjetta mennä eteen, eihän sen jälkeen oltaisi edes haluttu enään edes hidastaa. Yritin myös töltissä lisätä tempoa ja hidastaa sitä mutta eipä siitä tullut niin paljoa mitään meidän tavallisesta tölttäilystä.
Lisäys alkaa

Meidän lisätty töltti...


Lisättyä tölttiämme
Niin hieno se kyllä on!


Ravailin viellä vähän jonka jälkeen hyppäsin alas ja annoin Hjörkan laukata vapaana koska en selästä viittinyt laukata ihan sen takia että tasapainoni ei varmaan siinä laukassa pysynyt ilman jalustimia. Ja ehkä hyvä vaan että annoin vapaana laukata koska Hjörkka otti kunnon spurtteja ja muita ihmeen kohtauksia laukatessaan.
"Nyt pääsee juoksee" Ajatteli varmaa Hjörkka ilmeestä päätellen


Laukkaratsu

Lentävä poni

Sitten maasta viellä vähän ravailutin ja kävelytin pitkät loppukäynnit. Sitten mentiin hoitamaan pois ja ehdittiin juuri sateelta karkuun.

Hurja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti