maanantai 18. tammikuuta 2016

Perus päivittelyä

Olisin halunnut viikolla kirjoittaa kyllä enemmän mutta kun ei ole ollut kuvia niin ei ole viittinytkään sitten kirjoittaa.
Ajattelin nyt kumminkin päivitellä mitä on ollut ja viikon suunnitelmia läpi. Koulussa meillä on ollut perustoimintaa eli karsinoiden siivousta, varsojen opettamista jossa päästiin laittamaan tamma varsoille (2-vuotialle) ekaa kertaa kärryt perään. Aikaisemmin ollaan saatu jo oreille mutta nyt saatiin viimein tammoille.
Ypäjä Liisa
"Elli"
Mun ottamia kuvia tammojen ekasta kerrasta kärryjen edessä löytyy myös ainakin hevosopiston fb sivuilta, joka oli ainakin itselle hauska yllätys että kuvat kelpasivat sinne koska tavallisesti en ole niin iloinen kuviin joita otan. Olen kauhean tiukka itselleni omien ottamien kuvien suhteen.
Perjantaina pääsin illasta tosiaan jälleen kotiin, joten pääsin lauantaina tallille. Viikonloppuna kävin vain Jatilassa, muualle en ehtinytkään. Lumikin kanssa pidettiin melko rento päivä, aluksi pitkän hoidon jälkeen mentiin kentälle juoksemaan lumeen. Poni tykkäsi selvästi kun sai juosta lumessa mutta viellä enemmän se tykkäsi työntää turpansa lumeen ja vain kävellä ympäriinsä!
Lopuksi mentiin maneesiin riehumaan, kentällä ei pompittu nimittäin yhtään mutta maneesissa pompittiin, hypeltiin ja kaikkea muuta mukavaa! Hetken maastakäsittelyn ja rauhoittumisen jälkeen lopetettiin ja hoidin Lumikin pois. Lumikilla on taas se aika kun kaikki maistuisi ja koko aika pitää olla kieltämässä syömästä mitäkin, meinasi nimittäin raippakin joutua jo parempaan käyttöön...
Nopea puhelinkuva Lumikista lumessa
Minulla on nyt aika lyhyt viikko koska pääsen jo torstai päivästä kotiin! Torstaina pääsen siis ilmeisemmin Hjörkalle pitkästä aikaa sekä viikonloppuna toivottavasti ehtisin kahtena päivänä jatilaan koska Lumikki on muuten niin pienellä liikutuksella. Ehkä se sitten helpottuu kun koulu loppuu. Koulussa tulee olemaan perusviikko joten aika rennolla menolla mennään ja ehdin hyvin hoitamaan Montsaa ja Missiä. Muuta suunnitelmissa ei olekkaan.

2 kommenttia: