tiistai 5. tammikuuta 2016

Kuulumisia ja Lumikin oudot tavat

Ihan aluksi siis lyhyesti kuulumisia. Koska olen siis Hjörkkaa käynyt hoitamassa ja liikuttamassa. Kuvia tosin en ole saanut, harmiksi... Mutta sunnuntaina kävin vain kevyesti juoksuttamassa Hjörkan koska maanantaina meillä oli valkka. Valkka meni ihan hyvin, Hjörkalla oli kyllä virtaa mutta pysyi käsissä ja teki mitä piti tosi hyvin vaikkei ihan aluksi aina tajunnut mitä tehtiin. Lyhyesti tehtävät olivat siis: ravissa ympyrällä taivutellen sisälle ja ulos molempiin suuntiin hidasta tahtia. Suoralla uralla avotaivutus josta nosto tölttiin kun on rentona. Tölttiä kierros ja uudestaan molempiin suuntiin. Lopuksi otettiin loppu ravit taas ympyrällä taivutellen. Ei muuta ihmeellistä siis, Hjörkkakaan ei ollut niin hikinen kuin tavallisesti ja oli alusta asti todella kiva!
Vanha kuva vähän innoittamaan kuvitusta
Sitten päästäänkin Lumikin outoihin tapoihin ettei postaus jää ihan tylsäksi!
Lumikilla pisimpään pysynyt kummallinen tapa on se että se on kiintynyt minuun todella paljon. Minun kanssa se ei pelleile (ainakaan niin pahasti kuin muilla), se tulee tarhassa vastaan kun kutsun sitä sekä se aina ratsastaessa yrittää tulla mua kohti jos ratsastaja ei saa pidettyä sitä siellä missä pitää.
Pakko on ponin tulla luo vaikka ollaankin ihan muualla kuin portilla, ihana
Lumikki ei syö mutta samalla syö hiekkaa.
Tällä tarkoitan sitä että tarhassa se ei tahallaan syö hiekkaa mutta kentällä tai maneesissa se maassa oleva hiekka tuntuu maistuvan niin paljon paremmin pikku ponille.
Onneksi ruoho maistuu paremmin!
Kaikki mikä vaan maistuu vähänkään hyvälle menee suuhun ja mahaan!
Kesällä se melkein söi karkkipaperin joka oli tippunut maahan joltain. Se tuntui maistuvan hyvältä koska jouduin ottamaan pois sen suusta sitten aika pian. Sekä vaikka mitä ruokaa sille tarjoat niin kaikki menee. Jopa sormet joten kädestä en anna herkkuja!
Niin kuin emänsä, molemmille maistuu sormet ja muutkin!
Lumikki leikkii koirien kanssa....
Kyllä, koirien! Jossain vaiheessa se pelkäsi koiria, jouduin käskeä koirat kauemmas kun mentiin talliin. Nykyään ei se koiria pelkää vaan kylläkin haluaisi leikkiä niiden kanssa. Kerran se yritti käytävällä ollessaan ohi menevän koiran kanssa leikkiä mutta leikki pysähtyi siihen kun muisti olevansa kiinni.
Kyllä se muidenkin kanssa leikkii kuin vain koirien
Onhan sillä paljon muitakin, esim. Sen on pakko aina ekoilla kerroilla estettä ylittäessä vähän miettiä onko se aikeissa syödä pikku ponin tai pieneenkin asiaan on pakko suhtautua kauhean draamallisesti. Hassu poni, mutta niinhän se vain on hauskempi!
Loppuun kysyn viellä, haluaisitteko videoo kun maistan japanilaisia herkkuja tai esittelen niitä?

9 kommenttia:

 1. Juu haluan ehdottomasti videolla kun maistelet Japanilaisia herkkuja :-)! Ja voi Lumikki höppänää, se on kyllä välillä niin hölmö mutta silti aina niin ihana <3 ! :-)

  VastaaPoista
 2. Hupsu poni♡ Kyllä sillä on aika hauskoja tapoja, ja tee video herkuista ja maistelemisesta :D

  VastaaPoista
 3. Sellanen video olis kyllä kiva, jos vaan jaksat tehdä:) Ihania kuvia, ja höpsö Lumikki<3!

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä jaksan tehdä :) Kiitos ja Lumikki rakas on :3

   Poista
 4. Sait minulta Liebster awardin.
  Ohjeet löydät uusimmasta postauksestani.

  angelspullip. blogspot. fi

  Ihania kuvia♥

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista