perjantai 22. tammikuuta 2016

Juoksee juoksee

Kävin torstaina (21.1) melkein heti kun pääsin koulusta kotiin niin Hjörkan juoksuttamassa kentällä. Kenttä ei ollu aurattu (eipä sitä kannatakkaan näillä pakkasilla) joten sai Hjörkka vähän juosta lumessa. Aluksi heti kun sain ympyrälle lähti tamma ravailemaan, onneksi olin ehtinyt kävellä alku käynnit siinä vierellä. Siinä se sitten ravaili kierroksia vain ympäri, kyllä se innostui parit pukitkin heittämään mitä nyt siinä lumessa ja vauhdissa pystyi. Kun oltiin riittävästi ravattu sain alettua jarruttamaan sitä käyntiin. Tehtiin vähän siirtymisiä sekä aina pidempiä pätkiä ravia ja käyntiä.
Kuvat puhelinlaatuja

Pari kertaa annoin Hjörkan laukatakkin kun siihen innostui mutta ei se jaksanut kauaakaan ja siirtyi raviin aina nopeasti.

Hetken siinä juoksuttelin kunnes olin jäässä ja lähdettiin takaisin talliin. Annoin Hjörkan levätä tallissa ennen kuin piti tämän palata takaisin tarhaansa. Hjörkka varmaan olisi halunnut juosta viellä kentällä mutta en sitten viittinyt itseäni enempää palelluttaa joten mentiin vain hetki.

Koulussa oli ihanan lyhyt viikko joten sain pidemmän viikonlopun. Tosin tänään perjantaina en sitten kylmän takia päässytkään tallille ja oonkin vain ollut kotona. Huomenna olisi taas tarkoituksena mennä talleille kun on lämpimämpää säätä luvattu. 60 lukijankin postaus on tulossa kunhan saan sen kirjoitettua.
Hjörkka näyttää ihan siltä että viellä jaksaa 

9 kommenttia:

 1. Hjörkka on niin söpö♥ ihana postaus!

  angelspullip. blogspot. fi

  P.s voit kopioida bannerin banneripajastani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hjörkka on ja kiitos :) Pitää käydä kopioimassa :D

   Poista
  2. Tein sinulle myös toisen bannerin, ajan kuluksi...:D

   Poista
  3. Sen löydät myös banneripajastani :3

   Poista
  4. pitääpä käydä kurkkaamassa! :)

   Poista