lauantai 28. maaliskuuta 2015

Vauhti päällä Hjörkalla

Mulla oli hassusti nyt tämän viikon vapaat ja mulla oli keskiviikkona vain yksi tunti koulua, loppu päivä vapaata, torstai ja perjantai vapaata. Joten lähdin sitten bussilla kotiin päivällä ja ehdinkin käydä ratsastamassa Hjörkan. Hjörkka oli pirteällä päällä mutta otin varmuuden vuoksi raipan mukaan alku ravien jälkeen ja no en oikein tiedä mitä tähän selitellä enempää joten saa kuvat sitten puhua enemmän tällä kertaa. Jotain pientä tekstiä laitan väliin tosin jotta on helpompi tajuta mitä tehtiin/askellajia mentiin.
ihan vaan alkukäyntejä


Töltin vuoro! Meni muuten hyvin!
tölttiä
Laukan nosto, laukattiin pitkän tauon jälkeen.
Ja en osaa yhäkään istua siinä laukassa, onneksi Hjörkka antaa kaikkensa!
Mukaan lasketaan nämä minipukki/laukan vaihdotkin...
Ja laukka vaihtui

Pukki...
Niin hurja!

Tästä kuvasta tykkään jotenkin ja lentävä heppa
Oli pakko lisätä tämäkin mukaan! Ehti Hjörkkakin jotain muutakin tehdä laukatessa kuin vain pukitella ja mennä lujaa
Tölttiä...
Joka muuttui laukaksi ilman lupaa... Voih.
Hjörkan hurja riehaantuminen :D
Ja tietenkin pukki perään
Tälle nauran yhäkin, toinen päätti sitten tosissaan pukittaa ja samalla kääntyi ilmassa niin minulla oli hiukan vaikeuksia pysyä kyydissä
Loppu verkkoja, olihan se sitten loppuun nätisti taas


Lopuksi kaunis artsy kuva Hjörkan silmästä. Kuten kuvista huomaa Hjörkka tykkää hiukan riehua ainakin laukatessa ja tuleehan niitä muitakin riehumis-kohtauskia vähän silloin ja tällöin. Hjörkka oli tosin tosi kiva ratsastaa omasta mielestä. Kunhan ei välitä pukeista, niin Hjörkka oli kivasti kuulolla ja meni reippaasti eteen. Tuosta satulasta mikä kuvissa on en tykkää ollenkaan, siinä on kauhean vaikea istua ja oma istunta menikin sitten siinä kun yritti totutella siihen satulaan taas joten toivottavasti istuntani ei nyt kauhealta näyttäisi. Päätin että nyt yritetään saada Hjörkalle kesä kunto takaisin ja ollaankin menty vähän reippaammin sitten liikkuessa. Hikiseksi se onkin nyt tullut kun on yhä se talvikarva ja kunto matalana talven jäljiltä mutta pikku hiljaa. Toivottavasti tälläinen kuva painotteinen postaus kävi, ensi kerralla tuleekin sitten enemmän tekstiä kun on vähemmän kuvia.

5 kommenttia: