tiistai 24. maaliskuuta 2015

toivekuvapostaus, te annatte kuva ideat

Laitanpa tälläisen sitten toteen. Aikaa laittaa kuvia on vain torstai aamuun asti (26.3 klo 10 mennessä) Koska menen silloin sitten tallille jälleen ja silloin kuvaan puuttuvat kuvat. 
Idean pitäisi olla tuttu tai jos ei ole niin lyhyesti näin: Annatte siis yhdellä sanalla aina ehdotuksen/ aiheen mistä minun pitää ottaa kuva (tai ottaa kuva vanhoista kuvista) sitten kirjoitan erillisen postauksen jossa teidän ehdotuskuvanne on. Esimerkiksi Maija-milla ehdottaa kommentilla: Kesä, talvi, selfie, kukka, hattu, laukka, vauhti.... Tämän kerran myös otan vastaan muitakin ehdotuksia kuin vain hevosaiheisia joten kaikki mitä mieleen tulee mistä voisi ottaa kuvan niin tuonne alas kommentilla vaan sitten ehdotuksia niin monta kuin mieleen tuleen! Jos ideoita tulee paljon teen parissa osassa postauksen.
Tai jos haluat että esimerkiksi tietyn hevosen kanssa olevan jutun niin laita toki hepan nimi perään! :) Tässä esimerkki
Jos jotain jäi epäselväksi niin saa rohkeasti kysyä, en pure! Ihan kaikesta vaan laittamaan ehdotuksia, tietenkin jos minulla ei ole kuvaa jostain tai en pysty kuvaa toteuttamaan joudun jättämään sen pois joten ei ihan mahdottomia ideoita sentään kiitos. Sitten vaan pää toimimaan ja ideoita kommenttiin.

4 kommenttia:

 1. kesä, talvi, kevät, syksy, lumi, ruoho,hjörkka, leksu, banneri, lempiasusteet, inhokkiasusteet, ratsastusvarusteet, estekuva, tippumiskuva, onnettomuus, kulkuväline,sänky, huone, blogin tausta, koulukuva, paras ottamasi kuva(en saanut yhdellä sanalla), lempiheppa, lempiponi, lempiblogi...tuossa oli nyt jotakin ideoita, toivottavasti riitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiköhän nuo riitä jos muita viellä tulisi toisilta :) kiitos jos näistä!

   Poista
 2. Maastokuva, ilmansatulaa kuva, Viimeisin kuva Hjorkasta, Viimesin kuva Lumikista, Hjorkka töissä, Lumikki töissä, Epäonnistumiskuva, Lemmikkisi, lempitallivaatteesi, lempivaatteesi muuten,
  Tos nyt muutama :)

  VastaaPoista