tiistai 10. maaliskuuta 2015

Horse fairissa ja ostoksia

Jotkut saattoivatkin tietää että olin siellä ja oli kyllä mukavaa! En ole aikaisemmin ollut tuollaisessa tapahtumassa joten olihan sekin joskus kokeiltava. Siellä oli koko ajan jotain tapahtumassa ja katsottavana sekä omasta mielestäni siellä myytiin kaikkea tarvittavaa ja viellä ihan hyvään hintaan. Kaikkea olisi tehnyt mieli ostaa ja hankkia mutta onnistuin pitämään itseni kurissa ja ostin vain tarvittavia asioita. Tässä postauksessa kerron siis vähän kuvien ja videon avuin päivästä ja tietenkin ostoksistakin. Postauksesta tuli vähän pitkä joten toivottavasti jaksatte lukea. Vaikka postaus onkin kuvapainotteinen.

Menin Katan kanssa heti aamusta jo paikalle ja pienen alku eksynnän jälkeen (kun olin vain seuraillut kataa enkä ollut jaksanut lähteä ohjaamaan tätä oikeaan suuntaan) niin päästiin perille. Saatiin lippumme jotka olivat kutsutuiden kojulla mukavasti erikseen ja päästiinkin pian sisälle ja eihän meillä kauaa mennyt kun minä johdin niin päästiin hevosten osastolle jossa pyörittiin enemmän.
Katseltiin ohjelmia ja minä kuvailin ja välillä katakin sai kuvailla. Ohjelmaa oli paljon ja välillä ei tiennyt mihin menisi seuraavaksi seuraamaan. Enemmän kumminkin tuli katseltua Horzen areenalla ohjelmia mutta käytiin jollain pienemmälläkin kentällä katsomassa mitä sielläkin oli. Heti ekana oikeastaan mentiin katsomaan Issikka ohjelmaa joka oli pienellä kentällä ja oli muuten kyllä ihania! Kävin myös moikkaamassa kaveria joka oli Arabi karsinan luona ja siellä kävinkin pariin kertaan ja muuten vain pyörittiin kojujen luona ostelemassa. Rahaa kuluikin yli 100€.
Katsottiin myös juuri loppumassa olevaa valjakkoajoa jonka perään oli poliisihevoset jota sitten seurailtiin ja pakko myöntää että on ne poliisi hevoset kyllä vaan niin upeita! Vaikka toki niitäkin pelottaa jotkin asiat eivät ne pienestä säiky kuten moni muu olisi. Yhdessä vaiheessa kävi ilmeisemmin tulen kanssa joku epäonnistuminen jossa ei onneksi käynyt pahasti ja ohjelma jatkui loppuun asti oikein hyvin. Itse pidin vähän rennommin pukeutuneesti poliisista ja rennosti olevasta hevosesta jotka voittivatkin hauskasti moottoripyörä poliisia vastaan ekan erän.


'Seurattiin myös kaikki esteluokat ja pari kertaa sielläkin pääsi säikähtämään hevosen puolesta. Esimerkiksi laitan heti tähän alas kuvan jossa hevonen pomppaa vähän huonosti, mutta juuri ennen hyppyä sillä oli pettänyt takapää alta ja yritti hevonen silti hypätä esteen vaikka vain yhden takajalan voimin, ei se hyppy tosin mennyt hyvin kun kumminkin esteen päälle oli tipahtanut. Ratsastaja oli onneksi viisas ja keskeytti sen jälkeen kun oli ottanut yhden varmuus hypyn viellä. Loput estekuvista on vain omasta mielestäni onnistuneita estekuvia.

Muuten moni suoriutui erittäin hyvin ja oli erittäin kiva katsoa onnistuneita suorituksia. Käytiin myös siellä muillakin goexpon olevilla puolilla jossa oli paljon katsottavaa myös mutta kyllä ne hevosten puoli voitti vaan minut eniten. Viimeiseksi ohjelmaksi mitä seurasin oli poni agility jota oli hauska katella ja siitä tulikin otettua kuvia kivasti.
Tämä pari valloitti sydämmiä!


Ponin nimi oli "hamsteri" ja voi että tykästyin!
Tässäkin lajissa voi sattua ja tapahtua onneksi poni oli kiltti ja pojalla vauhtia koska heti kun pääsi ylös vauhti jatkui kovana
Poni agilityn jälkeen sitten mentiin loppu ostoksille ja alettiinkin lähteä takaisin juna-asemalle jotta ehdittiin junaan. Aivan mahtava ja ihana päivä oli ja niin paljon lisää olisin voinut ostaa mutta ei nyt kaikkea kannata sentään ostaa mitä ei tarvitse. Tähän loppuun laitan viellä kuvina ja kuvateksteinä mitä hankin, katan ostoksia en jaksa tähän lisäillä.
Kaikki kasassa
Hevosen herkkuja 2€
Vähän omia herkkuja
2 kpl kuolain avainperiä 3€
Riimunnaru lumikille 3€
takasuojat 5€ lumikille ja emilille
2 teholinimentti 8€
Loput ostokset mitkä antoivat sitten tuota hintaa oli tietenkin ruoka ja juna liput sekä sitten katan ostokset. Kyllä siinä helposti kului 100€.
Kävittekö te horse fairissa? mitä ostitte ja paljonko itse kulutitte?
Huomenna tulee maanantailta ratsastuspostaus mutta toivottavasti tämäkin kelpasi nyt.

9 kommenttia:

 1. Saisko yhtä sun ottamaa kuvaa (issikasta) käyttää, jos mainitsen kuvaajan😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, sopii jos mainitset kuvaajan :)

   Poista
  2. Voitko sanoo vielä sun sukunimen?

   Poista
  3. ainiin tosiaan sekin varmaankin auttaa :) eli: Hyrkäs

   Poista
  4. haluakko linkata blogisi jos kuva menee blogiin? Uusi lukeminen kun kelpaisi! Ei haittaa tietenkään jos sinne se ei mene

   Poista
 2. Oo, siis onko tuo issikka joka tuossa hyppää 3 kuva ylhäältä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, siinä hyppää tokassa ja kolmannessa kuvassa issikka

   Poista
 3. Olin Horsefairissa kului ostoksiin 10€ . :) ja ne Emilin suojat pitää kanssa mun maksaa sulle... niin siis periaatteessa 12.50€

  VastaaPoista