tiistai 3. helmikuuta 2015

Yllätyspalkinto arvonta, uudestaan, toisella tavalla

Postailin jo eilen mutta tämä postaus oli pakko jo nyt ajan takia postata myös.
Ilmeisemmin monia ei kiinnostanut tuo kirjoittelu versio kun vain 2 osallistui loppujen lopuksi. Päätinpä siis uusia tämän arvonnan vaikka nyt ihan sen takia että teitä lukijoita löytyy jo yli 50! 

Uudet säännöt pitäisi olla paljon helpommat ja ehkä mukavemmat teille osallistujille. Teemme siis perustapaan, arpa tyylillä!
(Nuo 2 jotka olivat tehnyt ihanat kirjoitukset saavat tietenkin etu-aseman! He saavat suoraan 3 arpaa ja ja tähän kommentoimalla (samat kuin muut) he saavat viellä sen verran lisää arpoja kuin mihin he vastaavat.)
Palkinto on yhä yllätys mutta muuten säännöt ovat perus arpatyyliset!

Arvan ja arpojen määrän saat näin:
1. Olet lukija ja annat toimivan sähköposti osotteen!
2. kerrot blogini hyviä puolia ja huonoja puolia
3. mainostat tämän arvonnan omassa blogissasi

Arvonta kestää vain 12.2 klo 23 asti!

Aikaa ei ole paljon mutta ehtiihän tässä hyvin osallistua ennen kuin arvonta on loppunut! Onnea kaikille arvontaan ja toivottavasti saisimme tähän osallistujia edes 5-10 jotta olisi paljon mukavempaa lähettää arvonnan palkinto jollekkin!! Onnea arvontaan viellä kerran.

(Voi olla että muuttelen tätä postausta viellä jos jotain unodin mainita joten älkää välittäkö jos tämä tulee muuttumaan pariin kertaakin, kiitos)
Laittelen myös teidän ehdotuksia toimimaan sitten täällä jos ne mielestäni kuulostaa kivoille ja jopa näyttää kivoille! ps. viellä sen verran että uusi ulko-asu tulee heti kun saan bannerin itselleni + siihen löydettyä ihanan taustan!

10 kommenttia:

 1. 1. Olen lukija
  2. Hyvät puolet: Esittelysivut, monipuolista tekstiä
  Parannettavaa; ulkoasu, punaisesta valkoinen teksti hyppää silmille, ja aiheuttaa ainakin minulle päänsärkyä, (blogiluettelon keltainen sävy olisi paljon silmä ystävällisempi), banneri on sekava, selkeämpi voisi olla parempi, keskitetyn tekstin sijaan tasaa molempiin laitoihin, helpompi lukea!

  mkriding.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mä en nyt osallistu arvontaa:-)
  Mutta postaus oli hyvä!
  Ja oletko sä tehnyt ton bannerin? Jos et sä niin kuka?
  Ihana ulkoasu!
  Sun blogi on muutekin paras!!!
  Liityn varmaan lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen kivasta kommentista :)
   olen juu itse tehnyt tuon bannerin, odotan kyllä yhtä banneria mutta en tiedä milloin sen saan mutta tuo saa olla siihen asti.

   Poista
 3. 1.olen lukija :)
  hyvät puolet: Teksti on mukavaa luettavaa ja esittelysivut on oikein hyvät! Kuvatkin ovat yleensä ihan hyvälaatuisia. Postaukset vaikuttavat hyvin suunniteluilta.
  parannettavaa: Omaan silmään banneri ja ulkoasu on yksinkertainen ja kaipaisi jotain erilaista(T.minä, joka tykkää monimutkaisesta ulkoasusta:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. + sähköposti: anni.r.mustonen@gmail.com

   Poista
 4. 1.Olen lukija, ja sinulla on sähköpostiosoitteeni
  2. Hyvät puolet: Teksti on selkeää, ja helposti ymmärrettävää. Myöskin ulkoasu ja esittelysivut ovat kivat.
  Parannettavaa: Blogin "yläotsikko" voisi olla sama, kuin blogin varsinainen nimikin. Tekstin fontti voisi olla monimutkaisempi.
  3. Onnistuu, blogisi on lukijapalkissani, joten näkyy siellä jo valmiiksi, jos tämä riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kolmas kohta sopii sopii minulle oikein hyvin! Ja joskus olin kysynyt vaihdanko tuon "yläotsikon" mutta silloin ehdotettiin että pitäisin tuon vanhan, mutta katsoo nyt jos monta sellaista tulee että haluttaisiin että vaihtaisin sen niin saatan sitten vaihtaa sen, siinä tapauksessa kyllä ilmoitan erillisellä postauksella! :)

   Poista
 5. 1. Olen lukija, tiedät sähköpostini (eli käytät fb :P)
  2. Hyvät: Ulkoasu on simppeli ja selkeä, esittely sivut ovat hyvät. Tekstit moni puolisia ja kuviakin tarpeeksi postauksissa. Videoitakin tulee sopivin määrin :)
  Huonoja: Oikeinkirjoitukseen voisit vähän enempi panostaa. Ja oikeisiin sanamuotoihin, jotta teksti olisi helppo lukuisempaa, eikä niin tökeröä (en tiiä häiriikö muita, mutta ite, kun tälläinen äikkä hikke olen, niin kyllä häiritsee). Blogin linkki voisi olla sama kuin nimi.

  Ja plus, jos tahot bannerin nyt mulla ois aikaa tehä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuohon linkki juttuun sama juttu kuin olin vastannut matzun aiheeseen :D ja jos viitit tehdä bannerin niin tee toki, katson sitten hyväksynkö sen! :)

   Poista
 6. 1.Olen lukija ;).
  2. Teksti on hyvää ja sitä on helppo ymmärtää. Esittelysivut on hyvät ja banneri on hieno! Kuvat on hyviä ja hyvälaatuisia. Mielestäni ulkoasu on kiva ;) .
  Huonoja puolia: En tiedä ; ) En keksi mitään :D ...

  3. Sä tiedät jo sähköpostin , eli siis Facebook.

  VastaaPoista