tiistai 24. helmikuuta 2015

Maastoilua kentän huonon kunnon takia

Nyt on viikonloppuna maastoiltu Hjörkalla. Kuvia ei tullut laiskan kuvaajan takia ja kun itse en kerennyt siellä jarruteltaessa niitä ottamaan. Tulette löytämään enemmän tekstiä kuin kuvia jälleen tästä postauksesta.

Perjantaina heti kotiin päästyä vaihdoin vaatteet ja lähdin Hjörkalle koska oli viellä niin valoisaa. Lähdettiin TO:n kanssa maastoilemaan ja oli kyllä mukavaa vaikka tytöllä energiaa riitti. Otettiin parilla tutulla suoralla ravia jota mentiin kyllä niin reippaasti että keventäminen oli hankalaa sekä istuminen satulassa joten menin pätkiä kevyessä istunnassa ja hidastellen käännöksiin. Käytiin kääntymässä tien toisessa päässä ja käveltiin hetki ennen uutta reipasta lähtöä. Hjörkalla toimi ainakin ravi todella hyvin kun mentiin sitä niin reippaasti ilman rikkomatta sitä mihinkään. Jarrut oli jälleen hiukan hukassa viikon vapaan jälkeen mutta nekin pätkittäin löytyi. Maasto oli kyllä jälleen todella mukava vaikka yhdessä vaiheessa auto tuli vähän turhankin reippaasti vastaan ja tuli pikkuisella hiukan hätä kun se niitä autoja pelkää.

Hjörkka oli mennyt lauantaina sitten To:lla maastossa ratsuna koska itse en päässyt.
C: Kata
Sunnuntaina uudestaan liikuttelemaan, huonon kentän pohjan takia sain lähteä maastoon yksin. Tai no olihan meillä Kata mukana siellä kävelemässä kun minä ratsastin. Olisin halunnut käydä pidemmän reitin ja vähän reippaamman mutta koska Kata mukana mentiin tämän haluamisen mukaan. Mentiin käynti maastolle jossa käytiin tuttu reitti kävelemässä ja otettiin pätkät ravia koska perässämme tultiin niin hitaasti. Matkaa tuli vain alle kilsa (?) koska valitusta kuului takaa koko ajan joten ei Hjörkkakaan ehtinyt hikeentyä tai edes hengästyä, vaikka yhteen pieneen ylämäkeen päästin tytön juoksemaan tai yritin päästä ravilla ylös mutta kävikin niin että mentiin puolesta välistä ylämäkeä laukalla. Hjörkkaan olin oikeastaan iloinen koska se meni niin kiltisti mutta koska matka jäi lyhyeksi ja takaa kuului koko ajan valitusta jäi vähän huono mieli maastoilusta. Ja vaikka Kata oli mukana ei kuvia juurikaan tullut... Toivottavasti ensi kerralla olisi kenttä sulanut jotta siinä pystyttäisiin menemään jotta saataisiin uusia kuvia!
Jotain posettamisen yrittämistä, tammaa ei kiinnostanut kuten asennosta huomaa ja itsellä huono kypärä ja kamerakin päässä, jes jes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti