keskiviikko 11. helmikuuta 2015

tervehdys jalostuspäiviltä

Ei minulla oikeastaan ole kirjoitettavaa. Mutta tässä oli niin hyvin aikaa kirjoittaa etten voinut vastustaa. viellä ei ole paljoa ihmeellistä tapahtunut, kaikista jännin tapahtuma tänään on ollut vain löytää oikeisiin huoneisiin täällä sokos hotellissa jossa asustelemme pari päivää. Olemme saaneet ottaa esitteitä sekä sitten kokeilla tuotteita. Esim. Tammanmaidolla tehty käsivoide. 
Tuoksu on kyllä hyvä ja se oli mukavan paksua mutta ei liikaakaan. Ainoa miinus tuli minulle, koska tuotteessa tuoksun perusteella oli sitruunaa jolle olen lievästi allerginen joten kädet sitten kirveli sekä kutitti loppu ajan ennen kuin kaiken käsien pesu kertojen jälkeen helpotti. Mutta muuten oli kyllä todella mukavan tuntuista.

Mutta myöhemmin en tiedä mitä tehdä. Yritin nähä kaveria joka asustelee joensuussa mutta hän ei sitten omilta kiireiltään pääse niin mietin nyt mitä loppu illan tekisi. Yksin ei tuonne joensuun keskustaan kannata lähteä ja hotellillakaan ei jaksa asua koko päivää. Voisin sanoa että eilis illan bussimatkakin oli kiinnostavampi kuin tämän hetkinen istuminen ja kuunteleminen. Kuvia en saa laitettua puhelimella nyt joten pahoittelut kuvattomasta ja jopa tylsästä postauksesta!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiva kuulla. Matkasta tuli oikeastaan jopa kiva että tykkäsin vaikka luennot olivatkin tavallistakin tylsempiä välillä :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Laitoit ilmeisemmin väärään postaukseen mutta arvaan kyllä mihin postaukseen kirjoitit ;) Peitin sun ilmeen koska tiedän ettet sitä olis halunnu nähä :D

   Poista