lauantai 10. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 10


Tässä luukussa kerron vain kuulumisia Lumikilta.

Olen sitä maastakäsitellyt kun olen tallille ehtinyt, juoksuttanut tai vain juostu vierekkäin (niin saa omankin lenkin tehtyä hauskasti samalla). Pari kertaa kaverini hyppäsi Lumikin selkään, ekalla kerralla vain mentiin vähän askellajeja läpi ilman satulaa ja toisella sitten vähän hypättiin. Hyppy kerrasta kuvia!Lumikki vähän hermostui kun kuvassa oleva kaverini heppa teki laukanvaihdon ja ponin mielestä tämä ei saanut tulla kohti...Hypättiin Lumikille mielen virkistykseksi, siitähän se tykkäsi mutta välillä loikat oli sellaisia hullun loikkia ettei siellä oikeastaan kyydissä voinut pysyä millään. Mutta suurin osa hypyistä oli Lumikin perus loikkia joissa oli helpompikin pysyä mukana. Lumikki oli ihan hassu koko hyppy päivän, se vain oli niin energinen että hoitaessakin piti olla itse rauhallinen että sai kaikki hoidettua kun se olisi halunut jo päästä juoksemaan.


Lumikki on kumminkin Lumikki, energinen nuori joka on kunnon poni tamma! Pikku piru siis, ainakin itse tykkään sanoa niin mutta en tiedä mitä muut tykkää siitä että sanon ponia piruksi?
Eipä ponille mitään ihmeitä kuulu siis, joku hammas sillä oli melko löysällä pari päivää sitten muttei ainakaan syömistä ole haitannut, mutta ollut todella herkkänä näykkimään.
Nää kuvat tais olla maanantailta? 5.12, apua kun poni näyttää mun vierellä isolta!Ponin piti taas aloittaa opettajien katseen alla mutta katsoo aloittaako vai jatketaanko ponin kanssa maastakäsittelyä viellä toistaisesti. Ei tällä kertaa muuta!

6 kommenttia:

 1. Lumikki on kylläniin ihanan värinen! Onko se ihan perus shettis? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikki on kyllä hauskan värinen :) Lumikki on shettiksen ja welshin risteytys

   Poista
 2. Sairaan sulosia kuvia, varsinkin ensimmäinen oli supersöpö^^

  VastaaPoista
 3. Ai että, ihan supersöpö poni! En itse ole koskaan shetlanninponeihin sen lähemmin tutustunut, mutta kyllä tämä yksilö olisi ihan mahtavaa tavata myös livenä! Erikoinen väritys tosiaan, kuten ylempänäkin jo mainittiin, mutta sitäkin kauniimpi- Lumikki on osuva nimi hänelle! :)
  Ja tuo ponin pirulainen on mielestäni ihan okei, sillä kaikki varmasti ymmärtää sen olevan ennemmin sellaista hyvänmielen-hassuttelua, kuin varsinaista ponin haukkumista. Eri asia, jos sanoo kaakiksi tai luuskaksi, se on mielestäni jo ennemmin ilkeästi sanottu ja sanat vähän särähtää omaan korvaan! :)

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poni on ihan livenä tavattavissa Jatilan tallilla jos haluaa ponia mennä katsomaan :D Lumikki saakin paljon ulkonäöstään aina huomiota väritykseltään.
   Kiitos myös omasta mielipiteestä! Niitä on aina mukava omasta mielestäni lukea :)

   Poista