perjantai 28. huhtikuuta 2017

Laukanvaihtoja

Lumikki pääsi treenaamaan jälleen Ennille tiistaina (25.4) aluksi kuolaimettomilla suitsilla, kunnes vaihdettiin ne kuolaimellisiin kun poni keksi että esimerkiksi pään ylös saanti on hankalempaa kuolaimettomilla. Jälleen iso kiitos Selinalle joka kuvaili sen aikaa kun olin itse selässä!


poni selvästi suunnittelee jotain... mutta samalla näyttää joltain super kouluhepaltaEnnillä meni todella hyvin mitä aluksi sivusilmästä ehti katsomaan ja kun pääsin sitten alas selästä ja itse kameran taakse pystyin seurailemaan paremmin menoa. Siskon pojat pääsi välikäyntien ajaksi myös jälleen selkään ja Lumikki käyttyityi ihan hyvin. Sen jälkeen Enni sai palata selkään ja ottaa viellä vähän laukanvaihtoja ja loppuravit.


Poni ihan innoissaan vaihoista


Poni vähän ennusteli ja innostui liikaa


Laukanvaihot onnistui todella hyvin ja poni ihan innostui niistä joka oli niin hauskan näköistä mutta välillä mietin miten Enni siellä selässä pysyy kun poni lähtee kiihdyttämään ja vaihtaakin laukan suunnan vaihduttua vähän kovempaa. Loppu käynnit onnistui tosiaan Jenin ja Lumikin kävellessä vierekkäin pari kierrosta ja hyvin ne tulivat toimeen!

Kentällä on viellä tuossa yhdessä kohdassa oksa ratsastustiellä johon meinaa koko aika ratsastaa ja näyttävän siihen on ehitty osuakkin?

Voi olla että ponille on löytynyt vuokraajakin joten katsotaan miten menee kunhan hän pääsee ponia kokeilemaan (ja saa luvat vanhemmiltaan). Lisäksi ponilla on siskon pojat ratsastajina muina päivinä sekä Enni mun ihanana läpiratsastajana ja vie ponia eteenpäin aina välillä. Eikä unohdeta ponin hoitajaa Selinaa!

2 kommenttia:

  1. Ihana Lumikki, se on niin innoissaan❤ Se on mennyt sun kanssa tosi paljon eteenpäin, sä ja sen ratsastajat ootte tehneet todella hyvää työtä ponin kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poni rakastaa vauhtia liikaa :3 Kiitos ja toivottavasti saan sitä viellä paljon eteenpäin! :)

      Poista