tiistai 25. huhtikuuta 2017

kaulanaru kuvauksia

Lumikki on päässyt nyt jatkamaan liikutuksia ja voi että kun olen niin iloinen eilisen kuviin! Mutta ennen kuin päästän teidät katsomaan niitä kuvia on alussa hiukan muita kuvia Lumikista sekä tietenkin kuulumisia.

Lauantaina (22.4) käytiin vain tiellä kävelemässä, kerran valkoinen putki yllätti liikkumattomuudellaan Lumikin mutta pianhan se unohtui ja matka jatkui. Jeni sai vapaan ettei tule liikaa liian äkkiä.
Sunnuntaina (23.4) siskon pojat pääsivät ponin selkään. Lumikki käyttäytyi todella hienosti, tiesi ettei saa mennä lujaa ja ei saanut temppuilla. Meillä tosiaan ei ole tällä hetkellä satulaa joten joudutaan mennä toistaiseksi ilman satulaa, onneksi se ei tunnu ponia haittaavan! Pojat suurimmaksi osaksi vain käveli ja otti pätkät ravia. Vanhimmat pojat saivat harjoitella itse jarruttamaan ja kääntämään. Lopuksi otin viellä kuvia ponista kun se pääsi takaisin tarhaansa. Kävin myös siskon kanssa Jenin selässä, en tehnyt itse kummia. Käyntiä harjoiteltiin enemmän kuolaintuntumalle ja silti pysymään rentona ja ravia otettiin lyhyitä pätkiä ja yritettiin vain mennä sitä rennoksi. Tosin Jeni päätti parit kerrat että hän yrittääkin lähteä täysiä ravia ja päädyin sitten aitaan päin jarruttamaan. Muuten Jeni oli ihan ok.
Siskon vanhin poika ratsastamassa

Maanantaina eli eilen (24.4) Enni tuli pitkästä aikaa ponia ratsastamaan ja ponin hoitaja Selina tuli mukaan hoitamaan ponia ja pääsihän hänkin hiukan selkään kävelemään. Aluksi otettiin vain askellajit läpi, lisättiin sitten meidän väliaikainen "puomi" mukaan menoon josta poni syttyi! Lumikki on Jatilassa kiellellyt ihan järjettömän paljon joka on jäänyt hiukan harmittamaan takaraivoon joten olin niin iloinen kun se oikein syttyi pienestä puomista joka myöhemmin korkeni pieneksi esteeksi. Kuva määrän varoitus tässä kohtaa, kuvia tulee olemaan paljon!!!!Pieni rodeo hetki välissäKun oltiin saatu mentyä aikamme siinä ja poni toimi jo ongelmitta alettiin lopettelemaan. Päädyttiin kumminkin viellä ottamaan kuvia selästä käsin Ennille ja Selinalle ilman kypärää. Ennin vuorolla myös ponin varusteet sattuivat vähenemään yksi kerrallaan ja olin lopulta niin iloinen ja ihastunut otettuihin kuviin että niitä tulee näkymään pari päivää nyt reilusti instassa! Ja tänne tulee nyt kaikki kerralla tähän loppuun! Onnea selaamiseen, pakko ottaa uusiks joku päivä tälläinen kuvaus kerta ja ehkä sillä kerralla ilman mitään varusteita...

Mun ihana läpiratsastaja ja ponin hoitaja!Poni vähän innostui joten me päädyttiin vaan mukaan ponin ideaanEiköhän tuohon viimeiseen kuvaan ole hyvä lopettaa. Mulla on nyt kuvia mutta aikaa kirjoittamiseen ja niiden muokkaamiseen ei niin paljoa ole, mutta yritetään nyt edes jotain tässä kiireen keskellä päivitellä! Ensi kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti