torstai 28. huhtikuuta 2016

Poni on kuin ammattilainen

Vihdoin kisoista postausta! Paljoa kuvia niistä ei ole, ainakaan hypyistä kun olin siellä väli aidalla kuvailemassa ja suurimmalle osalle esteistä hypättiin pois päin väliaidoista. Sain kumminkin jotain, mutta pahoittelen heti kuvien laatua.

Tallille päästyä ensimmäinen tehtävä oli löytää Lumikin tavarat. Koska kaappi paikka siirtyi ja Lumikin suitsetkin oli siirtyneet. Aluksi katoin että olisin saanut myös Tedin satulan jota käytetään Lumikilla eniten, mutta Ted tarvitsikin sitä itselleen ja päädyttiin vara satulaan numero 3 eli Hetan satula. Tiedän, tämä satula juttu on aina yhtä ihanaa... Pikainen hoito, otettiin ponille pitkät alkukäynnit, koska poni on huomattavasti parempi silloin.


Sitten ekan luokan ponit pääsivätkin jo verkkaamaan ja voitte vain arvata tekikö Lumikki ekalle jarrut vai yli?
Verkka aika loppui melko pian, Lumikki ainakin näytti ihan hyvälle, poni aloittikin ensimmäisena luokkansa. Jälleen kerran ekana, mutta poni vetikin luokan kuin ammattilainen, jopa laukat vaihtuivat aina esteiden välissä, päällä tai ennen.


Luokasta tuli 0 virhepistettä ja Lumikin vauhti oli hyvä. Lumikki meni hienosti luokkansa ja näytti todella iloiselta ponilta kun pääsi vikan puomin yli! Vasta tokat kisat, paljon enemmän osallistujia kuin viimeksi mutta poni meni niin hyvin. Eihän siitä voi olla kuin ylpeä, kyllä siitä tulee hyvä tuntiponi!
eka este radalta

Lumikin ollessa luokkansa eka, se saikin pitkät, siis todella pitkät loppukäynnit. Kun kaikki oli päässyt luokan loppuun, niin kaikki luokkaan osallistuneet saivat pienet palkinto pussit. Sitten he saivat mennä rauhalliselle kunniakierrokselle, osa käveli osa ravasi. Lumikki tietenkin porukan johdossa ravaili jotta pysyi edes niin rauhallisena.

Itse jäin viellä kuvailemaan loput luokat jonka jälkeen lähdin talliin. Otettiin Emil ajoon, jonka ensin ohjasajoin kentällä, ihan sen takia että koko talvi on ollut lomaa ja energiaa varmasti. Kun ohjasajon kautta saatiin energia purettua, vedettiin kärryt perään. Itse en tällä kertaa hypännyt kyytiin taaskaan, vaan olin vierellä enemmän opastaja, kyydissä olleille kuskeille. Mentiin melko monta kierrosta kunnes Emil oli riittävän rauhallinen ja saanut pienen kuntoilun. Pian ajon jälkeen lähdettiin kohti koteja.Mulla on nyt teille valmiina keskiviikon Lumikin liikuttelut kirjoitettuna, joissa kerron eräästä uusi/vanha tuttavuudesta joka tuleekin sitten mulle vähän useammin liikuteltavaksi, mutta tästä lisää sitten seuraavassa postauksessa.
Miten teidän tokat kisat on mennyt silloin joskus?

6 kommenttia:

 1. Hieno Lumikki, tyttö teki taas parhaansa<3!
  Muistaakseni tokat kisat oli mulla koulukisat, ja niistä tuli jotain 68%, eli ihan hyvinhän ne silloin muutama vuosi sitten meni:)

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikki tekee aina parhaansa :)
   Ja sullahan on menny tosi hyvin noi kisat! :O

   Poista
 2. Lumikki rakas, se tekee aina parhaansa ja Emil kans <3.
  Enpä muista miten mun kisat silloin meni, taisin mennä Hartsulla estekisat ja en kyllä muistanut sitä rataa silloin et joo :-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikki ja Emil on super poneja :)
   No mutta ei aina kisat mee putkeen ;)

   Poista
 3. On se poni kyllä hieno, Lumikki siis.
  Tokat kisat itsellä meni ihan hyvin. Hypättiin esteitä ja yksi este tippui uusinnassa, mutta ei ihmeempää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikki on :) Sullaki menny todella hyvin kisat jos vast uusinnas tippu! :D

   Poista