keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Hevoset 2016 - Hevosmessut

Hieno tapahtuma, uuden oppimista sekä paljon paljon kojuja ja muuta tapahtumaa! Viime vuonna tosiaan olin koulun takia hommissa siellä enkä pystynyt esimerkiksi seurata yhtä paljon ohjelmia tai kierrellä. Tänä vuonna olin sitten Bloggarina tapahtumassa ja enimmäkseen kuvailin pää areenan tapahtumia mutta tietenkin lisäksi kiersin kaikki kojut. Mukaankin sattui jotain vaikka en ajatellut ostavani mitään, lisää sitten alhaalla. Menin jo heti aamusta messuille, olin jäänyt kouluun Ypäjälle yöksi jotta matka olisi sitten lyhempi, olin aamulla sitten jo ennen 9 paikalla ja heti seuraamassa esteratsastus klinikkaa, jossa opin kyllä paljon uutta ja lisää!













Klinikan jälkeen menin kavereitani vastaan ulos josta mentiin seuraamaan ohjelmaa jossa vuorossa olikin Ypäjän Hevosopiston katrilli, ei nähty tätä alusta asti vaan juuri loppu päästä. Onneksi olen itse sen nähnyt jo riittävän monesti itselleni. Tämän jälkeen hetki pyörittiin ja minä irtaannuin kavereista siksi aikaa että menin katsomaan rotuesittelyt, joissa oli niin söpöjä että komeita hevosia ja poneja!




















Tää jätti oli super söpö ja ihana! 
Heti perään alkoi vikellysnäytös jonka halusin pakosti myös nähdä, joten sitä katsellessa ja kuvaillessa aika menikin nopeasti ja ohjelma oli pian ohi. Pakko se on myöntää että vikeltäjät on kyllä yksi rohkeimmista ratsastaja porukoista!
Heti heidän jälkeen vuorossa: "Turun Kuninkuusravit ja Virpiniemen Poninkuninkuusravit esittäytyvät", joita ei sen enempää oikeastaan katsottu kuin otin parit kuvat yli söpöstä ponista.









Pyörittiin vähän pidempään nyt vuorostaan kojuilla ja tässä välin tehtiin ostokset. Joista tuli mukaan siis: Tötsiä tai miksi niitä nyt haluaa kutsua Hjörkan tallille jotta saadaan vähän pujottelutehtäviä tehtyä. Lumikille mukaan tuli myös uusi loimivyö toisen kadottua tallille eikä sen koskaan löydyttyä. Sekä aivan mahottoman söpöt bootsit! (Bootsit on myös jo päätyneet kokeiluun ja todettu hyviksi, näitä käytetään sitten kun mennään vähän liinan päässä maastoesteitä hyppäämään).


Minun ja kaverini ostokset samassa kuvassa
Kaiken sen kojuilla pyörimisen jälkeen ehdittiin juuri ja juuri takaisin pää areenalle seuraamaan esteratsastuksen kilpailuja. Paikat ei enään siinä vaiheessa ollut hyviä mutta onneksi oli pitkä putki käytössä niin sain edes jotain kuvia otettua siitäkin paikkaa missä päädyin istumaan. Istuin siis tuon ostosten päällä olevan kuvan kohdassa, keskellä tuota käytävää melkeinpä ja sieltä asti sitten kuvasin.













Huomasin vasta kuvia läpikäydessä että tää hevonen olikin vain yksi silmäinen! Aivan ihana!!


Kilpailujen jälkeen itse jäin istuskelemaan ja odottamaan issikoiden vuoroa jotka oli tietenkin näin issikka ihmisenä pakko nähdä, varsinkin kun yksi tuttu meni siinä esiintymässä! Odotus loppui ja ohjelma alkoi, ohjelma oli hauska ja opettava vaikka itselleni mitään uutta ei tullutkaan mutta sitä oli silti niin mukava seurata! 




Tässä menee ravia ja alemmassa

Vähän laukkaa
Passia, jos joku nyt miettii mitä tässä mennään 



Tämän jälkeen lähdettiinkin koska minä ja kyytiini hyppäävät 2 kaveriani lähdettiin kohti Jatilaa! Minun oli pakko käydä Lumikille viemässä sen tuliaiset ja käydä vähän liikuttamassa ponia. Mutta tästä lisää toisessa postauksessa.
Olisin kyllä jäänyt koko illaksi mutta silloin en olisi ehtinyt käydä Lumikkia liikuttamassa sillä viikonloppuna kertaakaan ja en olisi nähnyt ponia 3 viikkoon! Seuraavana päivänä sunnuntaina en päässyt messuille koska käytiin sukulaisilla perheen kanssa, harmitti kyllä osittain etten päässyt messuille enään silloin mutta ehkä sitten ensi vuonna taas!
Vähän alkumakua tulevasta, bootsit käytössä!
Iso peukku järjestäjille, oli kaikenlaista nähtävää ja opittavaa, olisin mielellään jäänyt pidemmäksikin aikaa mutta hepathan tulevat etusijalle! Toivottavasti kaikilla paikalla käynneillä oli yhtä hauskaa ja mukavaa kuin minullakin!!

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus jälleen ja nää kuvat <3! Ja Lumikki oli kyl söpö tos kuvassa<3!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava postaus ja tosi kivoja kuvia! Jos otit videoita sieltä, niin olis kiva nähdä jonkinlaista koostetta jossain postauksessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja juu videota tuli mutta se tosiaan on viel muokkaukses kun tuo muokkausohjelmani ei tykkää aina toimia :D

   Poista