maanantai 29. joulukuuta 2014

yllätyspalkinto arvonta, osallistukaa

Koska lukijoita alkaa olla lähelle 50, päätin että pitäisin yllätyspalkinto arvonnan (Palkinnon on lahjoittanutCarrus shop, kiitos erittäin paljon!) Uusimmat lukijat jotka ovat ovat löytäneet blogini facen kautta saattoikin jo tietää tästä sen verran että tämän pidän mutta ajattelin sen julkaista tämän päivän luukussa kokonaan teillekkin tiedettäväksi paremmin!
Arvonnan pidän vain jos 50 lukijaa tulee täyteen! Joten kannattaa ehdottaa kavereillekkin blogiani.
20.2.2015 klo 20 tuohon asti olisi kaikilla aikaa osallistua arvontaan. Arvonnan tyyli ei ole tällä kertaa arpa tyylinen vaan tällä kertaa laitan teidät kirjoittamaan ja päätän parhaan postauksen kaverini kanssa. Olen siis tuomarina mutta en yksin koska pyysin Santraa myös tuomariksi joten meitä on 2 miettimässä parhaan postauksen/kommentin. (kiitos santra että suostuit!)
Aiheena on jonka joudutte kirjoittamaan on:  
tärkeimmästä hevosesta/ponista joka on/ollut tärkeä sinulle. 
Jos ette kumminkaan tätä omaan blogiinne halua kirjoittaa voitte sen kirjoittaa tuonne alas kommentilla. Kuvista saa aina plussaa! sekä tietenkin miten postauksen on kirjoittanut, huumorikin sallittua.
Jos osallistuit laita kommentilla:
jos liityit tähän mukaan, olet lukija ja lukija nimesi, tietenkin toimiva sähköposti osoite ja siihen perään osoite josta tekstin löytää (jos kirjoitit omaan blogiisi) tai perään oma tarinasi.
Esimerkiksi:
Liityin, olen lukija nimellä Leksun menoa, sähköposti karoliina.leynir@gmail.com
esim 1: löydät tekstin osoitteesta leksunmenoa.blogspot.com
esim. 2: Tärkein hevonen oli minulle Leksu ehdottomasti. Se oli mitä kiltein ja paras pulla poni jonka tiesin, jne.

Palkintohan on sitten yllätys jolloin sitä on kivempi jännittää mutta sen saatte tietää sitten arvonnan päätyttyä kaikki. Ellen ehdi ensin viedä sitä itselleni koska ihastuin niihin itse kovasti. Palkinnon arvo n. 30€ ja minä maksan postikulut.
Iso kiitos myös palkinnon lahjoittajalle Carrus shopille oikeasti! (Käykääs täällä ja täällä kurkkaamassa heidän sivujaan! luukusta 17 pääsette linkkeihin)
Mutta nyt ei muuta kuin onnea kilpailuun ja odotan jo innolla osallistujia tulevan jotta saadaan kiva palkinto jonnekkin uudenvuoden lahjaksi!

tämä on julkaistu jo kerran aikaisemmin luukussa 17. Laitoin tämän kumminkin teille näin tietoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti