sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Luukku 14, Ensivuoden suunnitelmat Hjörkan kanssa

Tässä luukussa:
Olin aikaisemmassa luukussa kirjoittanut ensivuoden suunnitelmat mutta tässä siis kirjoitan ensivuoden suunnitelmat ja myös tavoitteet Hjörkan kanssa!

Vuonna 2015 yritän
 Hjörkalla parantaa tölttiä kentällä sekä käännöksissä ja ympyröillä.
Meillä oli epätoivoista tölttäys yritystä käännöksen jälkeen, yritti rikkoa laukalle mutta rikkoi vain raville onneksi...
Maastossa ei tarvitse koko ajan juosta yhden laukkapätkän/ravi (tölttiä se oikeastaan siellä menee) jälkeen.
Esteiden hyppääminen, nythän se menee jo pientä ristikko tasoa mutta tietäen että se innostuu jo nyt esteistä niin yritetään päästä hyppäämään pientä rataa tiputtamatta puomiakaan.

Laukkaaminen kentällä, emme pysty laukata kuin yhden pitkän suoran ja siinäkin saattaa tulla pukittelua tai isolla ympyrällä varsinkin tykkää neiti pukitella...
Tuo suunta on aina se vaikein...
Saada mennä yksin maastoon edes kerran (vaikka niin että kaveri tulee kävelemään tai pyörällä mukaan vierelle)
Saada se kauhea lehmäpelko pois siltä, koska yksi kiva maastoreitti menee navetan vierestä ja sekin on kauheaa ohittaa vaikka lehmät olisivat siellä sisällä ja ihan hiljaa. Stoppeja ja melkein lähtöjä tulee aivan hirveästi siellä!
   Tuolla on ihan varmasti lehmä piilossa ja kohta se tulee ja syö minut -Hjörkka
Päästellä jollakin maastolenkillä niin lujaa kuin se jaloistaan pääsee. Kerran mentiin fimur seurana maastoon jossa otettiin laukkapätkä jossa päästettiin menemään, oli kyllä hauskaa mutta jarruthan löyty vasta sitten kun ohjasin melkein vesilammikkoon.
Tuollaista laukkaa mentiin maastossa kerran, ei muuten ole helppoa istua siellä kun Hjörkalla muutenkin niin kauhean pomppuisa laukka istua
Pystyä ratsastamaan melkein koko tunti pitkin ohjin, niin että se kulkee rennosti eteenpäin.
Tähän tapaan, eikä kukaan edes huomaa minun etukenoisuuttani eikös vaan?
Muuta ei nyt tule mieleen mitä tavoitteita vetäisin tuolla tammalle. Paitsi ehkä jos saisin kokeilla yhdet kisat sillä. (koulu, este tai askellajikisat olisi kiva kokeilla jonka jälkeen varmaan minulle riittäisi että se saisi eläkkeelle jäädä kisaurista)

Päivän positiivisuus vuodelta 2014:
Pari tavoitetta Hjörkan kanssa tässä kyllä ehdittiin toteuttaa. Jotka olivat: Ilman satulaa meno sekä jalustimia, alkukäynnit jo pitkin ohjin, maastoon pääsy, pienten esteiden ylipääsy, käsissä pysyminen sekä kerran mentiin pientä kavalettia ilman satulaa!
Miten niin tätä pientä riehujaa ei voisi rakastaa
Päivän kysymys:
Kumpi suunta on hjörkalle vaikeampi? oikea vai vasen?

2 kommenttia:

 1. Olisiko Hjörkalle vaikeampi suunta vasen. Kun katsoo yhtä kuvaa, huomaa, että taisi olla vasen. Olenko oikeassa?
  Hjörkka on ihan sairaan söpö!
  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä on tosi söpö! :3 Hyvä että joku muukin samaa mieltä

   Poista