keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Tuleeko tänä vuonna joulukalenteria?

Tätä oon oikeastaan miettinyt nyt n. 2 kuukautta valehtelematta, pidänkö joulukalenterin tänäkin vuonna. Olen siitä asti kun tämän blogin aloitin pitänyt joulukalenteria joka joulu. Mutta nyt on ongelmana se etten enään tiedä mitä tänne sitten laittaisin joulukalenteriin, ideat on oikeastaan melko loppu. Toki voisin jonkun haastetyylisen tai jotain minielokuvan kuvata, tai miksei isompikin elokuva. Lisäksi jotkut luukut olisivat tietenkin ihan vain kuulumisia ratsastuskerroilta.

Mutta siinä on oikeastaan tämän hetken ainoat ideat mitä mulla on päässä. Joten sitten olisikin teidän vuoro sanoa teidän mielipiteet! Itselleni ei ole väliä pidänkö sen vai enkö, onhan se ihan hauskaa jouluperinnettä melkein jo, eikä kuvaaminen ja kirjoittaminen minua edes haittaa.
Jos haluatte joulukalenterin tänä vuonna, laittakaa kommenttia että pidänkö sen vai enkö? Lisäksi jos pidän sen tarvitsisin ideoita, mitä te haluatte lukea tai katsoa?

Ei kai tässä muuta mitä pitäisi tänne ilmoitella. Kommentteja sitten vaan kirjoittelemaan ketkä jaksaa, kertomaan oman mielipiteenne, pidänkö vai enkö joulukalenterin? Aijotteko te pitää joulukalenterin jos teillä on oma blogi?

6 kommenttia:

 1. Itsekään en ole oikein varma joulukalenterista blogissani, sillä haluan kehittää jotain vähän erikoisempaa. Toivon ehdottomasti että teet joulukalenterin! Minulla ei valitettavasti itsellänikään ole mitään ideoita jakaa, kun olen aika samanlaisessa tilanteessa. Tykkäsin todella paljon viime vuoden elokuvaprojektista, jotain saman tyylistä olisi kiva saada! :)

  www.tulevaisuudenlupauksia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä nää ideat kyllä loppuu harmiksi :D onneksi joskus niitä tulee sitten ihan liikaa päähän. Pitääpä alkaa miettimään ehkä jotain elokuvaa :)

   Poista
 2. Vitsit siula on kiva blogi! Jään kyllä seuraamaan... :)

  Olis tosi kiva, jos pitäisit joulukalenterin! Kannattaa ettiä inspistä ja ideoita vaikka muiden joulukalentereista..? Ja miusta esim kysymys- ja toivekuvapostaukset ois kivoja kalenteriinkin. Sitten voi tietenkin keksiä vaikka 50 faktaa itsestäsi tai vaikka jostain hepasta! Toivottavasti pidät joulukalenterin, miulla se on blogiin suunnitteilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja olenkin selaillut muiden joulukalentereita läpi, toistaiseksi en ole itselleni mitään uutta tai sellaista joka olisi kiva toteuttaa löytänyt.
   Kiitos myös ideoista, eiköhän joku noista pääse sitten esille ;)

   Poista
 3. Tee vaan joulukalenteri! Itellä ei varmaan tänä vuonna riittäisi motivaatio siihen...

  Mut tässä jotain ehdotuksia:
  -faktoja
  -kysymyspostaus
  -linkkaa blogisi postaus
  -ratsastushistoriasi
  -tärkein heppa-postaus

  VastaaPoista