sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Missä mä oon ollut?

Tosiaan viime postauksessa kertoilin mun kaatumisesta ja muusta. Mutta päätyipä niin että polvea lepuuttelin 2 viikkoa kevyellä käytöllä ja vasta nyt pääsen polvelleni kunhan on pehmeä pohja. Ratsastamaankin olen palannut, tosin vasta 2 kertaa olen mennyt Hjörkalla ja nekin puolet ajasta. Ollaan nyt nimittäin menty viikonloppuna puolkkiin tallin omistajan tytön kanssa (kirjotan vaikka V:nä) ja on ollut jopa hauskaa nähdä kun joku muu ratsastaa Hjörkalla.
c minä sinihuppariset ja mun ratsastus kuvat V:n
Perjantaina menin ekaa kertaa tauon jälkeen ratsastamaan Hjörkkaa, oli jo ikävä sinne selkään! Hjörkallakin oli ollut taukoa kun sillä ei ollut takakenkiä (tosin ei ollut viellä perjantainakaan), mutta perjantaina kenttä oli sen verran pehmeä sateista niin pystyttiin menemään kevyesti. Mentiin siis kaikkea muuta paitsi laukkaa, tölttiäkin hiukan pienempänä määränä mutta muuten normisti koulua.
Aluksi Hjörkka oli hitaan, ehkä vähän laiskan tuntuinen mutta kun alettiin ravailemaan niin kyllähän se sitten hiukan reipastui. Vasta tölttien jälkeen alkoi taas tämä reipastumaan vähän liikaakiin, mutta kyllä se malttoi kävellä ja oli sellaisen mukavan hidas mutta silti reipas sitten tölttien jälkeen. Tölttäiltiin vaan vähän ja kevyemmällä ohjalla, muuten töltit oli ihan ok, tosin onhan ne parantunut kovasti ja tavallisesti taukojen jälkeen töltti ei edes pyöri niin oli ihan hyvä fiilis kun töltti edes pyöri!
Vaihdettiin sitten ratsastajaa ja minä päädyin kuvaajan paikalle. Aurinko laski alas siinä ratsastaessa niin sai todella kivoja kuvia kaiken lisäksi! Hjörkka oli sitten tietenkin energikäs kun ratsastaja vaihtui mutta meni silti hyvän näköisenä. Hoidettiin Hjörkka nopeasti pois ratsastuksien jälkeen ja kun meitä oli kaksi hoitamassa niin siinä ei todellakaan kauaakaan mennyt.
Samoin tehtiin lauantaina mutta saatiin kengät alle niin pystyttiin jo laukkaamaan, tehtiin aikalailla samaa kuin perjantaina mutta lisättiin laukat siihen mukaan. Laukoissa Hjörkka oli super, vaikka vasempaan ei meinannut heti nousta laukka, mutta eipä oo eka kerta!

Tänään sunnuntaina en mene ratsastamaan Hjörkkaa vaikka mahdollisuus olisi, kun aluksi mulla piti olla taas estetunti mutta jälleen kerran sekin peruuntui. Niin en sitten mene ratsastamaan tänään kellään niin saan aikaa kirjoitella ja tehdä muutakin kun pari päivää on mennyt oikeastaan vain talleilla ja muuta niin ei ole ollut aikaa olla koneella ja keskittyä johonkin. Tosin menen kyllä tänäänkin tallille ettei siitä ole ongelmaa etten tallille olisi menossa!
Mites teillä, ootteko te ollut nyt millään ratsastus tauolla?

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja postaus! En oo nyt ratsastanut 6 viikkoon, koska jalka :-C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kohtahan siis se sun jalkas pitäs olla kunnos eikö vaan? :D

   Poista
 2. Todella kivan näköistä menoa sulla ja Hjörkalla, kiva jos jalka on parantunut sen verran, että pääset jo selkään ja liikkumaan normaalimmin :) Tsemppiä vielä treeneihin, toivottavasti pääset taas pian postailemaan meille!

  Pörheää Menoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella kivasta kommentista <3 uusia kuvia tuli juuri tänään joten uutta postausta päädyn väsäämään :D

   Poista