sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Lumikin pientä liikutusta

Olin viikonloppuna Jatilassa ja päädyin sitten Lumikkia liikuttelemaan kun oli tylsää. Perjantaina vain juoksutin Lumikin liinassa jossa oli vauhtia vähän liikaa jopa kun alku käynnit saatiin mentyä niin pidemmän narun saatua lähdettiin pomppulaukkailuun ja kiihdyttelyyn. Taisi Lumikilla olla kivaa! Parin päästely kierroksen jälkeen se sitten hidastui viimein ja sain sen hiukan lyhyemmälle liinalle ravailemaan. Kun energiat oltiin purettu riittävästi liinassa, taluttelin vain ympäriinsä ponia.
Lauantaina kävin taas tallilla ja päädyin aluksi käymään kierroksen radalla jossa puolet käveltiin ja puolet ravattiin. Ekalla ravi pätkällä peppukin hiukan lenteli mutta sitten vain ravailtiin vain vierellä reipasta ravia. Mentiin sitten viellä maneesiin vähän pomppimaan. Tästähän poni innostui ja loikat olivatkin loppuun saakka suuria jättiloikkiaan. Kumminkaan missään vaiheessa ei tullut mitään lähtöjä tai vedetty kuin hullut kisaa vaan jos itse pysähdyin poni pysähtyi. Päädyin myös yhdessä vaiheessa kokeilemaan seuraako poni minua vapaana, tokihan se siinä tallusteli sitten perässäni kuin koira.


Lumikki oli kyllä niin oma ihana itsensä, kiltti ja tietenkin pieni pikku piru silmä kulmassa. Vaikka välillä se takapää lentää minuakin tai jotain lähistöllä olevaa olentoa kohti, on se poni niin ihana!
En siis ole vielläkään jatkamassa Lumikin kanssa, satuin nyt vain käymään tallilla ja oli tylsää ja Lumikki ei ollut liikkunut niin sain sitä sitten liikutella. Ehkä tällein silloin tällöin tämän ponin kanssa teen jotain. Mutta ei tässä muuta tällä kertaa, jatketaan Hjörkan liikutus postauksilla. Muistakaa myös lukea aikaisempi postaus ja antaa ideoita joulukalenteriin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti