keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Mitä meille kuuluu? +Hevoset 2016

Päätinpä ottaa sitten lomaa blogista ilman keneltäkään kysymättä! Siksi täällä on ollut hiljaista hetken aikaa, mitään muuta syytä ei ole ollut etten ole kirjoittanut paitsi innostuksen ylläpitämiseksi, taukojen pito on välillä tärkeää ja vaikka on tässä tehnyt mieli kirjoittaa niin olen päättänyt vain pitää vapaata kirjoittamisesta.
Jos et jaksa lukea kuulumisia hyppää suoraan alas, sieltä löydät tietoa mitä tarkoitan Hevoset 2016 tapahtumalla!
Ennen kuin Monni pappakin ehtii kaikkeen tähän selittenlyyn väsyä aloitetaan!

Viimeksi olenkin kirjoitellut Lumikin huonosta päivästä, sen jälkeen olen pari kertaa Lumikkia liikuttanut maastakäsin. Siinäkin se on jotain omiaan keksinyt mutta osannut ihan hyvin käyttäytyä aina välillä. Vedin myös yksi päivä siltä kaikki sillä hetkellä irtoavat karvat pois ja kyllä sitä karvaa lähti, harmiksi en ottanut siitä karvan määrästä kuvaa! Lumikki on silti ollut todella kevyellä nyt omien kiireiden takiakin. Sain myös viestiä eilen että ponilla oltiin menty ekaa kertaa ilman minua! Oli kuulemma hyvä ja vasta toisten seuraan siirtyessä oli alkanut temppuilemaan jotain, onneksi oli opettaja paikalla joka sitten auttoi.
Linssilude!

Hietsukin sanoo moi
Hjörkan kanssa sitten ollaan liikuttu enemmän, viime viikolla juoksutin kahteen kertaan ja ratsastin sillä kerran. Sekin kerta oli ihan vain valmennuksen takia, meillä kun sattui taas olemaan Riikan valmennus ja sehän meni ihan superisti! Saatiin paljon kehuja siitä miten se on muuttunut ja että vaikka töltti onkin selvästi vielläkin hankalaa niin se on parantunut kovasti. Tämän viikon maanantaina (28.3) kävin taas ratsastamassa Hjörkan, töltti toimi taas oikein hyvin kun otettiin siinä tempon vaihtelujakin sen hankaloittamiseksi. Otin myös laukkaa ja siinä ainakin itse huomasin että tarvitsisin alkaa sitä työstämään seuraavaksi! Nostot on hiukan hankalia ja laukan ylläpitäminen pienemmässä vauhdissa mahdotonta melkeinpä. No ainakin on jotain mitä treenata.
Piti vain mennä kevyesti käyntiä ja ihan pikku pätkä ravia niin ei, tämän mielestä piti riehua!


Valkka alkaa
Koulussa meillä oli taas ratsastusta ja sain siitä kuviakin! Kuvat on ottanut luokkalaiseni Iina. Menin ensimmäistä kertaa kyseisellä hevosella Patulla, se oli minun mielestäni todella ihana. Syy ehkä tähän oli että Patu käyttäytyi välillä kuin Hjörkka! Aina kun otin ohjat lyhyelle se nosti päänsä melkein niin korkealla kuin pystyi, sen laskemiseen ei auttanut vaikka piti käsiä alhaalla, vaan että antoi ohjaa, mutta kun tunnin aiheena oli väistöt niin eipä sitä ohjaakaan voinut antaa liikaa, loppua kohti se silti rentoutui ja oli jopa todella mukava kaikin puolin. Aluksi hiukan laahustavasta hevosesta tuli lopuksi reipas menijä. Menisin uudelleen jos mahdollisuus tulee!
Muuten minun tähän hiljaisuuden keskelle on mahtunut kaikkea, ristiäiset, hautajaiset ja kaverien kanssa oloa. On jopa tullut kuvailtua paljon. Koulussa lähtee nyt viimeiset 4 viikkoa. HUH! Kohta sitä valmistuu ja mitäs sitten?
Kuulumisia hevosten parissa taas kirjoittelen myöhemmin, nyt yritän selviytyä koulu viikosta loppuun ja sitten on pari päivää vapaata taas ennen kuin olen koulussa kiinni pidempään.


Nyt siihen Hevoset 2016 infoon! Minut tulee löytämään bloggarina kyseisestä tapahtumasta, tulen menemään ainakin lauantaina sinne mutta yritän myös sunnuntaina. Mahdollista myös on etten tule sunnuntaina siellä olemaan, jos en ehdi! Mutta siellä nähdään ja postausta tulossa sieltä varmana!!!
Kuinka moni teistä on tulossa Hevoset 2016? 
Monni sanoo heihei!

8 kommenttia:

 1. No, mä haluaisin todellakin Hevoset 2016-messuille, mutta en tiedä pääsenkö ja miten :-D... Kiva postaus! Ja aaws toi Monni kuva ja Lumikki nyt aina omaa luokkaansa <3.

  shetlanninponienelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos pääset jotenkin forssaan voin sut sieltä kyllä hakea, silloin pääsisit mun kyydissä tampereelle ja kotiin pääsee mun kyydillä ;) Ja ponit on kyllä ihania omia itsejään :3

   Poista
 2. Mä haluaisin Hevoset 2016 messuille, mutta suunnitelmat on vielä ihan todella auki, mikään ei ole varmaa... Luultavasti en kuitenkaan paikan päälle pääse, koulukiireitä ja ratsastuksia on mulla nyt sen verran (okei ratsastus kerran viikossa, mutta kouluhommat ja koira vie aikaa senkin edestä)
  Ihan mahtava postaus, tosi ihanaa, kun tulit näin pitkästä aikaa päivittelemään,. on ollut kova ikävä sun postauksia! Mutta välillä on toki niin kiireistä, ja joskus ei vaan huvita kirjoittaa; silloin on hyvä pitää tauko bloggauksesta, tämän kun ei ole tarkoitus olla minkäänlaista pakkopullaa!
  Ihan mahtavia nää Monnikuvat, ja on se Hietsukin aika suloinen pikkupoika..! Ihanaa, että Lumikki on mennyt hyvin ilman suakin, siitä on suunta sitten vaan ylöspäin!
  Ratsastat muuten tosi hyvin, sun istunta on kehittynyt siitä, kun viimeksi näin, että ratsastit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä tässä alottas vastaamaan :D Aina ei tapahtumiin pääse, mutta yritä toki parhaasi, olisi kiva nähdä! Hauska kuulla että munkin postauksia joku ikävöi, välillä tuntuu että kirjoitan vain itselleni ;) Ponit kiittää! Minä myös, vaikka en omasta mielestä ole mennyt kuin osittain alas päin oman ratsastuksen sijaan ja jossain jutuissa tietenkin ylöspäin. Näistä kuvista ei näy mun kauheeta etunojaa joka on vain pahentunut :D Ehkä jossain postauksessa sitten! Viellä kerran kiitos!!

   Poista
 3. Mut postaus ja ihania kuvia! Monni ainakin on ihan elementissään. :)
  Itsekin olisin mielelläni Hevoset-messuille tulossa, mutta ensin pitäisi hankkia rahaa ja aikaa. Eihän sitä kaikkiin tapahtumiin voi aina kerätä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja aina ei ehikkään, nytkin minulla on viikonlopuksi tiukka aikataulu :D

   Poista
 4. Olen tulossa Hevoset messuille lauantaina kolmen kaverini kanssa ja koko päivä olisi tarkoitus siellä viettää eli luultavasti näemme sielä�� Mukava postaus taas ja kivoja kuvia ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nähdään! Oon 90% varmasti aina jossain kuvaamassa eli kamera kädessä minut tulee löytämään ;) Kiitos paljon!

   Poista