perjantai 11. maaliskuuta 2016

Liito-poni

Käytiin vähän radalla loppu käynneillä
Ratsastus tiistailta 8.3
Harjoiteltiin taas Lumikin kanssa esteitä, poni oli jälleen super, tehtiin ponille vähän hankalempia tehtäviä taas esim. paljon käännöksiä, tiukkoja sekä loivempia. Silti se kaikista niistä selviytyi oikein hyvin. Enni sai alkuverkata mahdollisimman itsenäisesti, huutelin kumminkin aina välillä ohjeita.
Alettiin sitten lisäämään puomit työskentelyyn, eikä niissäkään mitään ongelmaa lopulta ollut. Sitten alettiin tulla puomi koolla pientä rataa, lopulta laitoin puomi kasat pieniksi ristikoiksi ja parista esteestä tuli pieniä pystyjä. Poni olisi vain mennyt ja mennyt jälleen, mutta ei kauaa ja paljoa menty taaskaan.
Otsikko muuten tulee siitä että ponin hypyt olivat kuin jonkun liito-oravan loikkimia aluksi, videosta joka on tuolla alhaalla ymmärrätte paremmin mitä tarkoitan. Poni vain liisi esteiden yli aluksi ilman mitään ongelmaa mutta jättäen ratsastajaa loikistaan jälkeen kun päätti aina vaihdella kivasti sitä hyppy paikkaansa!
Pahoittelut laatuja, hyppy kuvissa ei meinannut tulla mitään, poni vähän innostui taas hyppelyyn

Ei, sitä parin metrin väliä ei voinut laukata, vaan se piti sitten loikata sieltä kauempaa :D pääsivät muuten puhtaasti esteen yli!
Loppu käynnit kentällä ja radalla

Kuvista ei meinannut tulla hiukan hämärässä maneesissa mitään joten otin videotakin, joten saatte taas videota, toivottavasti tykkäätte!

Linkki videoon tässä


Keskiviikkona (9.3) kävin Lumikin vain taluttamassa radalla, tai meidän kävely oli siinä että mentiin puoleen väliin, poni jää tekemään jotain kuoppaa turvallaan ja siinä sitten seisoskeli aikansa. Se oli ihan hassu! Ei temppuillut koko aikana, tuli kiltisti vierellä ja nautti vain lumesta & auringosta.
Minun pieni haamuni <3 aurinko paistoi ainakin
talutti itseään

 Kun piti sitten lähteä takaisin aluksi poni olisi vain halunnut jäädä sinne seisoskelemaan ja leikkimään. Sitten sille tuli joku että mennäänkin äkkiä reippaasti tallin suuntaan ja sitten se taas väsähti ja olisi vain jäänyt seisoskelemaan. Tosin se että sanoin että poni pääsee syömään auttoi, poni vain meni niin reippaasti käyntiä kuin jaloillaan pääsi! Se oikein innostui sanasta: Syömään, hupsu.

3 kommenttia:

 1. Lumikki on kyllä niin hieno esteponi, kuinkahan korkeata se pystyisi hyppäämään?

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irtona poni hyppää ainakin 80cm okseria, joskus vuoden parin päästä poni pystyy ratsastajan kanssa hypätä ehkä 50-70cm :)

   Poista