perjantai 16. lokakuuta 2015

Super poni

Lumikki sai myös liikuntaa viikonloppuna lauantaina, kun menin tallille Selinan ja Evan kanssa. (girlydemon, kaikki kuvat hänen ottamiaan ellei toisin mainita) Tallilla tehtiin vähän kaikkea, käytiin ajamassa Herkkua radalla, hoidettiin kanit, hartsu ja houdinkin käytiin hoitamassa, Tähteä saatiin taluttaa joten sitäkin siinä sitten tuli taluteltua. Sekä sitten tietty Lumikin kanssa vähän jatkettiin liikuntaa.

Lumikki oli ihan super! Koko Selinan ratsastuksen aikana en taluttanut kuin yhden laukan pätkän ajan. Mutta muuten ei minun tarvinnut sitä taluttaa kertaakaan!

Pahoittelut laatua
Lumikki ravasi nätisti pätkiä ja laukkaakin otettiin pitkästä aikaa niin ei niissäkään mitään ongelmaa, vähän oli hakusessa kyllä laukan nostot mutta nehän annetaan anteeksi.


c minä
Rakastuin tähän kuvaan! Hieno Lumikki!! c minä
Muuten kaikki meni kyllä hienosti, tehtiin pääty ympyrällä tehtäviä aika paljon, niissä ei ollut mitään ongelmaa. Myös kun käytiin loppu käynnit radalla niin Lumikki menee siellä niin nätisti. Kyllähän me siinä vierellä käveltiin Evan kanssa mutta yhdessä vaiheessa käskin kävellä metsää päin ilman meitä, ei poni mitään valittanut tai tehnyt mitään, sinne se vain käveli ja kun käskin kääntyä ympäri niin ei mitään, sieltä he vain kävelivät mitään ongelmaa.
Sinne ne vaan kävelee

Kyllä tuosta ponista jotain viellä tulee, ensi vuonna aletaan jo kevyesti hyppäämään joskus keväällä ja varmaan aletaan liikutus aikaakin nostamaan isommaksi. Mutta ne katsotaan sitten vasta myöhemmin. Nyt jatketaan viellä mahan pienentämistä ja muuta perus sileän harjoituksia jotta saadaan poniin vähän lihaksia.
"Enkö ookki söpö?" Kysyy Lumikki kuvaajalta, hassun itserakas poni!

2 kommenttia: