maanantai 5. lokakuuta 2015

Mitä täällä tapahtuu?

Minulla ei syytä taukoon ollut. Ehkä vähän kuvien puutetta mutta enemmän ehkä väsymystä päivissä. Tein nimittäin parit päivät Hjörkan tallilla tallihommia. Mutta tässä postauksessa vähän päivittelen meidän menoja.
(Tähän postaukseen tulee ratsastusvideoita sekä paljon kuvia sekä tietenkin tekstiäkin, tästä tulee piiiitkä postaus, nauttikaa!)
3.10
Alotetaan vaikka viikosta 39 (päivät 21.9-27.9) Hjörkka liikkui kaikkina muina päivinä paitsi torstaina. En tosin itse ratsastanut lauantaina enkä sunnuntaina vaan silloin meni Hjörkan omistaja sillä. Maanantaina mentiin vaan askellajit läpi ja otettiin laukkatreeniä, tamma oli hieno!
Tiistaina ja keskiviikkona vain ilman satulaa vähän rennommin, tiistaina saatiin jopa kuiva hevonen ratsastuksen jälkeen mutta keskiviikkona oli taas hikinin, hups. Torstai olikin vapaa. Perjantaina pika liikutus ilman satulaa ihan rennosti, silloin mentiin kaikkia muita askellajeja paitsi laukkaa. Viikonloppuna itse olin mökillä joten en osallistunut vaellukseen joka tallilla oli.
21.9
21.9
21.9
21.9
21.9
21.9
21.9
Tässä vaiheessa varmaan mietitte miten viikko 38 (14.9-20.9) meni kun kerroin vain maanantaista. Maanantai meni kuten aikaisemmasta postauksesta näkee. Tiistai vapaa, keskiviikko askellajit läpi satulalla ja vähän kouluvääntöä. Ei mennyt mitenkään parhaiten tämä kerta omasta mielestä. Torstai vapaa, perjantai vapaa. Perjantaina kävin kumminkin lumikkia liikuttamassa ja moikkaamassa ja vähän taluttelin kentällä, poni oli niin kiltisti hoitaessa mutta talutuksessa possuili vähän.
Lauantaina meillä oli Hjörkan kanssa Riikan valmennus (tai kurssi) joka meni kyllä niin hyvin! Meillä oli töltti painotteinen tämä kerta ja saatiin monet pätkät hyvää tölttiä. Harmittaa kun ei ollut kuvaajaa :(
16.9
Hjörkalla oli sunnuntai vapaa, koska olin Jatilassa herkun ajoa hoitamassa sekä sitten Lumikin ratsastusta vahdin. Lumikki oli niin nätisti! Sassi aluksi läpi ratsasti sen käynnissä ja ravissa. Sitten meidän olisi ollut tarkoitus lopettaa mutta yksi tyttö piti päästää ratsastamaan jollain ja Lumikki oli ainoa sillä hetkellä valmis oleva poni. No Lumikki sitten veti urhoollisesti sen lisä ajan jonka joutui tekemään vaikka ratsastaja oli alkeislainen. Vähän harmitti että jouduin Lumikin siihen ottamaan mutta kun oli pakko niin oli pakko.
16.9
16.9
16.9
16.9
16.9
16.9
16.9
Maastossa kävin yksi toinen viikko mutta silloin oli kypärä kamera mukana ja kuvaamassa kunnes tila loppui kortilta joten siitäkin videota. Käytiin vähän päästelemässä siellä 8.9.
Vko 40 (28.9-4.10). Maanantai sai olla vapaa Hjörkalle. Tiistaina me pidettiin Hjörkan tallilla estekisat joissa oli vain yksi luokka (puomi/ristikko) jossa sijoituttiin Hjörkan kanssa kolmanneksi! Keskiviikkona, torstaina rennosti ilman satulaa käyntiä, ravia, tölttiä ja pätkät laukkaa. Perjantaina ajatuksena oli ehkä jopa vähän mennä puomeja mutta kaikki muuttui kun jo selkään mentyä Hjörkka tuntui kummalliselta ja takapää lähti ravissa pois alta. Ei tehty muuta kuin vain kävelin selästä käsin ja lopetin siihen. Lauantai vapaa Hjörkalle mutta Lumikin kanssa tehtiin hommia kun Hjörkan tallilta tuli Hjörkan omistajan tytöt käymään Jatilassa. Vanhempi sisaruksista ei paljoa pystynyt tehdä selän takia mutta nuorempi sitten ratsasti Lumikilla käyntiä ja ravia hetken. Käytiin tämän jälkeen ajamassa viellä Herkulla kierros radalla. Sunnuntaina Hjörkan sitten juoksutin ja kun siinä ei näkynyt mitään satula selkään ja lähdettiin käynti maastoon.
2.10
2.10
2.10
3.10
3.10
3.10
3.10
3.10
LINKKI VIDEOON (kisoista pätkiä)

Nyt sitten olenkin koulussa ja viimeinen vuosi lähtee! Ikuisuudelta tuntunut auto matka suoritui ekaa kertaa onnistuneesti omasta mielestä ja kun pääsin sitten kouluun olo oli jo paljon rentoutuneempi. Tänään jatkui tunnit sitten normaaliin tapaan ja tuntuu siltä kuin olisin ollut poissa vain viikonlopun, vaikka olinkin poissa koulusta 4 kuukautta! Nyt opiskelut jatkuu, postaustahti taas muuttuu miten kirjoitettavaa on ja Hjörkan kanssa jatketaan viikonloppuisin ja lomilla. Lumikki sama juttu mutta mulla on parit suunnitelmat menossa joten katsoo miten ne onnistuu.Kertokaa toki kommenteissa jos haluatte jonkunlaisen postauksen koulusta esim. Mydayn/montsasta jotain/lukuvuodestani jotain. Kertokaa toki omat ideanne vaikka muutenkin mitä postailisin!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tällainen päivityspostaus :) Lumikki näyttää menevän tosi kivasti. Toivottavasti opinnot sujuu hyvin!

    VastaaPoista