keskiviikko 28. lokakuuta 2015

koulua vai länkkää?

Hjörkalla ollut taas reippaampaa liikutusta mutta silti vähemmän kuvaajan saantia. Ollaan menty reippaasti ilman satulaa ja olen saanut pari kertaa kuvaajankin joista olen saanut kuvia. Paljon niitä ei silti ole kahdesta syystä, kuvat ei omaan silmään näytä hyvälle tai niitä on vain vähän. Mutta tämän emme anna häiritä!

Mulla on ollut nyt niin kauan taukoa kaikesta opetuksesta että huomaan sen kuvissa liiankin hyvin. Olen alkanut etukenottaa ihan hirveästi satulalla mentäessä, jalat sekä kädetkin saattaa mennä miten sattuu mutta olen viimein onnistunut edes jotenkin istumaan Hjörkan laukassa, sen laukassa on aina hirveän vaikea istua, lähtö on äkkinäinen ja vähän liikaa tai liian vähän pohjetta niin laukka ei pyöri. Hjörkka kumminkin jaksaa mun sekoiluja siellä selässä ja annan sen mennä pää ylempänä ja pidempänä nyt kun ensin yritän saada takaisin sen oman istunnan.


Vauhtia löytyy
 Toisesta ratsastuksesta on kuvia vähän lähempänä aikana otettuja. kyydissä oli pikkusen pomputtavaa koska olin ihan jumissa. Hjörkka oli ihan ok, aluksi vähän vastusti kaikkia jarruja mutta parin peruutuksen jälkeen nekin löytyi. Aluksi mentiin koulua, otettiin parit loikatkin joista kata ei ottanut kuvia... Lopuksi päädyttiin menemään jopa vähän länkkää kun alettiin väistelemään toisia ratsukoita.


Harvinaista kuvassa se että Hjörkka astui vesilätäkköön :D
Kuva on todella huonolaatuinen anteeksi... Mutta tässä näkee uuden otsapannan ja tässä vedetään etuosan käännöstä
Länkkää
Matkalla kotiin
Uutta postausta tällä viikolla tulossa. Nyt mulla alkoi syysloma viimein ja käyn paljon enemmän tallilla!

3 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja ihana Hjörkka! Milloin tulee Lumikista taas postausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja pian tulee Lumikista uutta postausta ;)

   Poista
 2. Kiva postaus ja ihana Hjörkka! Milloin tulee Lumikista taas postausta?

  VastaaPoista