torstai 29. lokakuuta 2015

Poni se vaan parantuu, parantumistaan!

Lumikkihan tietenkin! Kävin Lumikkia liikuttamassa seurana Selina ja Janina joka otti myös kuvat. Liikutettiin Lumikki ihan vain ottaen askellajit läpi ja otettiin Emil sen jälkeen ohjasajoon pitkästä aikaa. Pakko myöntää mutta tämä viimeisin ohjasajo kerta oli kaikista onnistunein ja katsoo jos kärrytkin pian saadaan perään.
Mutta Lumikin kanssa mentiin aluksi satulalla mutta heitettiin se sitten pois. Lumikki oli taas ihan hyvän näköinen ratsastaa. Lumikki alkaa näyttää niin lihavalle taas kun tulee tuo karvapeite päälle mutta se myös onkin vähän lihava. Ehkä me se lihavuus joskus pois saadaan!

Mitään ihmeellistä tosiaan ratsastaessa ei taas tehty. Yhdet peruutukset ja pääty ympyrällä ravia. Suorilla urilla otettiin lopuksi laukat, laukka on kyllä parantunut huomattavasti, mutta huomaa että se on opetettu vain kulmista nostamaan laukat koska ei se jaksa laukata suoralla ja nostaa laukan vasta kulmasta. Joten tässä pieni vinkki seuraavalle Lumikin ratsastajalle että mitä seuraavalla kerralla tehdään ;)


Pakollinen artsy kuva
Laukkaa, laukkaa. Lumikki kyllä niin hienona :D 
Paljoa ei tullut ratsastuskuvia ihan sen takia koska hämärä tuli jo niin nopeasti niin ei kuvatkaan onnistuneet. Tälläiseksi lyhyeksi postaukseksi tämä nyt jää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti