maanantai 12. lokakuuta 2015

Huonommin mennyt ratsastus viikonloppu

Kävin viikonloppuna Hjörkalla ratsastamassa 2 kertaa ja molemmat meni vähän huonosti. Molempina päivinä Hjörkka vain puri kuolaimeen ja jarrut eivät meinanneet löytyä. Kumminkin ratsastuksesta tuli jotain. Perjantaina menin ilman satulaa ja sunnuntaina sitten hyppäsin pientä.

Aloitetaan kumminkin perjantaista. Menin vain rennosti kaikki askellajit läpi ilman satulaa. Hjörkka oli energikäs mutta en silti juoksuttanut sitä vaan pysyttelin kyydissä ja jatkoin menoa vähän vauhdikkaammin selästä. Loppua kohti se oli kumminkin parempi ja käveltiin pitkät loppu käynnit.Sunnuntaina sitten hypättiin! Aluksi mentiin vain vähän ravia molempiin suuntiin ja otettiin jarrut edes jotenkin talteen. Kun tuntui siltä että saatettas nyt päästä ehjin nahoin esteet yli ja hallinnassa alettiin tulla puomeja. Niistä ei ole kumminkaan kuvia. Pian siitä lisäsin ristikon meidän hyppäämiseen ja tultiin sitä molempiin suuntiin. Vain kerran tällä kertaa onnistuttiin pudottamaan puomi ristikolla! Ollaan me jo jotenkin saatu sitä Hjörkan hyppy taitoja hankittua, koska ennen minua sillä ei oltu koskaan hypätty! Hyvin siis menee.Etsikää puuttuva jalka, voin sanoa ettei se ole helppoa!
Töltti kuvakin pitkästä aikaa
Miten niin hyppy taidot ratsastajalla kadoksissa? 

Hjörkka meinasi kieltää joten hypättiin vähän sivummasta siinä tapauksessa :D
Ratsastaja jäi jälkeen...
Tultiin lopuksi pari kertaa viellä yhtä pienempää pystyä. Ekalla kerralla Hjörkka ei tajunnut hypätä sitä vaan me mentiin siitä suoraan läpi, kirjaimellisesti... Tokalla kerralla jo tajus Hjörkka hypätä sen ja sillä kertaa päästiin yli puhtaasti. Otettiin viellä kerran ristikolle hyppy jonka jälkeen aloin vain loppu verkkaamaan ihan hikistä hevosta.

Mitäköhän sähelsin tuossa hypyssä?
Hjörkka oli tasaisella ihan hirveä ratsastaa viikonloppuna mutta esteillä se oli paljon parempi. Mutta kai se on vain jatkossa juoksutettava ensin niin ehkä siitä tulis sitten parempi ratsastettava. Mutta en tätä postausta enempää pidennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti