sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Lumikki oli super

Lumikki oli taas viikonloppuna liikunnassa ja se olikin super! Lauantaina (27.2) kaverini Fiisku kävi ratsastamassa Lumikilla. Aluksi juoksutin varmuuden vuoksi ylimääräiset energiat pois joita ei kyllä paljoa ollutkaan, jonka jälkeen Fiisku pääsikin sitten selkään. Koska alkuverkat oli jo alla juoksutuksen takia, alettiin heti tekemään ravi tehtäviä.
tap tap


Pian otettiin siihen mukaan laukka ja nostot meni todella hyvin, pari kertaa poni kokeili onneaan voisiko kenties saada ratsastajan alas, mutta eihän tämä sieltä mihinkään lähtenyt. Laukattiin paljon tällä kertaa, mutta ponia se ei haitannut varsinkin kun sitä ei se satula siellä selässä häirinnyt. (Lumikki siis kulkee paljon paremmin ilman satulaa kuin satulalla)
ja kyllä mentiin vastalaukkaa kun poni ei suostunut nostaa oikeaa, harvinaista :D

Ponilla meni lujaa, tässä siis tekemässä laukanvaihtoa


Lisättiin sitten puomi tähän menoon joka muutettiin kavaletiksi pian perään. Poni veti kumminkin kavaletin sekä puomin hyppien joten melkein voisi sanoa että hypättiinkin, mutta ei kumminkaan. En ihan tiedä miten sitä sanoisi. En jaksa näistä paljoa selitellä joten jätän kuvat alle jälleen kuvatekstien seurana. Ja jos joku miettii, ei ratsastaja ei hyppinyt selässä ollenkaan vaan onnistui hienosti mukautumaan ponin menoon, liikunnan jälkeenkin viellä vähän hieroin selkää eikä sieltä mitään jumeja löytynyt.
En tajunnut tämän ja ylemmän kuvan näyttävän niin samoille ennen tänne laittoa!
Puomi, siitähän pitää hypätä yli -Lumikki


Ponin ilme, se tosiaan nauttii tästä liikaa, harmiksi tätä ei voida aina harrastaa. sekä ihana ilmavara!
Niin mikä tuo takapään ilmavara on?
Kaksikko näyttää ammattilaiskilpailijoilta!


Otettiin me hyppy vaikeampaankin suuntaan pari kertaa.
Kun sitten saatiin hypittyä/mentyä/jotain niin ihan perus loppu verryttelyt ja tallin ympäri kävely. Poni meni niin hienosti taas, sillä vaan pitäisi mennä useamminkin ilman satulaa kun se siitä tykkää, mutta aina ei silti voi. Onpas hankalaa taas kun alkoi miettiä kaikkea ylimääräistä!

hieno poni!
Lopuksi laitan teille Lumikin kokeilu tempaukset sekä yhden kerran tuloksen. Toivottavasti teidän viikko menee paremmin! Itse olen ainakin tekemässä kuolemaa meidän luokan vikalla tallivuorolla ennen valmistumista!!!! Apua kohta on koulu käyty.
Pukki-loikka yhdistelmä
pään alasveto
Tunteeni tällä viikolla!
Pakko tämä oli viellä tänne laittaa, Nyt he näyttävät kilpailevalta kouluratsukolta! (Totuus mitä tämän kuvan takana tietää vain paikalla olijat, oli vauhdikasta menoa!)

2 kommenttia: