perjantai 12. helmikuuta 2016

Juoksutus ja ratsastus kerralla

Lumikki pääsi taas liikkumaan tänään perjantaina (12.2), on sillä lomaa ollut ainakin, sen huomasi kyllä niin hyvin siinä juoksuttaessa... Toki lomaakin sillä on ollut, jolloin on ehtinyt keräämään virtaa, sekä näyttävän pienentämään mahaa. Lumikki oli nimittäin laihtunut viime näkemän, se oli niin hassun näköinen ilman pyöreää mahaansa! Lumikin juoksutus kuvat ottanut Selina, ratsastuskuvat sekä poni kuvat on ottanut minä. Kuvia on jälleen paljon!
Onko pakko vai tehdä jotain?
Laatu on mitä on mutta ponilla oli pomppu fiilis
Tykkään tästä vaan jotenkin, näkee ainakin ponin varustuksen selässä ja että poni oli vähän märkä
Hiekkaturpa

Juoksutin siis ensin Lumikin askellajit läpi molempiin suuntiin. En olekkaan pitkään aikaan juoksuttanut Lumikkia, olen pitänyt vain sen liinan ratsastajan kanssa mukana. Kun oltiin saatu juostua molemmat suunnat läpi Enni sai luvan nousta loppu verkkaan selkään.

Aluksi mennään ihan hyvin
Sitten tehdään loikka
Ja perään vähän kevyempää takapuolta
Enni otti siis selästä käsin kaikki askellajit läpi, vähän laukkaa, paljon ravia ja paljon käyntiä. Lumikki meni todella kiltisti, mitään suuria ongelmia ei näyttänyt olevan. Pidätteet toimi, nostot toimi eikä edes katolta tippuvat lumet meitä häirinnyt. Lumikki oli kyllä niin hieno tänään! Voisiko poni olla joka päivä samanlainen kiitos!Liikunnan jälkeen hiukan hieroin Lumikkia, mutta mitään suurempia jumia ei löytynyt niin tein vain pikaisen ja kevyemmän hieronnan. Lumikin ulos vietyä mentiin hoitamaan viellä Hartsu ja Houdin, puhdistettiin vain kaviot sekä harjattiin suuremmat heinät ja liat päältä pois. Ponien hoitojen jälkeen lähdettiin.
Houdin
Hartsu

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ;) mä sulan niiden edessä:)

    Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihana Lumikki ja ihanat kuvat <3!

    VastaaPoista