lauantai 1. elokuuta 2015

Ilman satulaa on mukavempaa

Kunhan siellä kyydissä pysyy ilman satulaa. Hjörkasta taas postausta tosiaan hienoilla otsikoilla. Kävin Hjörkalla lauantaina (25.7) Ilman satulaa ottamassa askellajit läpi. Menin kaikki 4 askellajia tosiaan läpi ja odottelin jo mitä laukasta tuleekaan kun en ole koskaan tottunut siellä istumaan satulalla tai ilman. Yllätykseksi Hjörkka oli tosi kiva niissä ja otettiin sitä sitten paljon. Mutta aloitetaan nyt alusta.
Tallilla perushoidot ja Janina (girlydemon) oli taas kuvaamassa meidän menoa. Hjörkka oli tosi kiva kyllä ratsastaa koko ajan mutta itse olin ihan hukassa siellä selässä.

Käynnissä viellä asento pysyy itsellä vaikka välillä unohtuu nyrkit ja katse
Ravissa alkaa tuo kyydissä pysyminen vaikeentua jolloin kädet missä lie, harjassa tai yritän näyttää edes ratsastajalta
 Alku käyntien ja ravien jälkeen otettiin tölttiä, se pyöri parit ekat askeleet taas hyvin mutta sitten se muuttui ravitahtiseksi tai raviksi, siinä on kyllä viellä harjoiteltavaa... Tölttien jälkeen otettiinkin laukkaa. Laukan nostot pariin lukuun ottamatta nousi tosi kivasti ja päästeeltiin parit kerrat niin kovaa kuin vain kyydissä pysyin ja uskalsin kentällä päästää. (Viimeistään käännös meidän jarruttaa kun meinataan kaatua...)


Välissä ravipuomeja, itse leikin selässä esteratsastajaa, siksi etunoja 
Sitten tauko hepalla

Päästelyä, mitä laadulle tapahtui???
Sitten mun reidet kuoli kaikesta jarruttelusta ja pidettiin tauko
hölköttelyä + huomatkaa että ohja ei ole enään kuolaimessa vaan turpahihnassa

Laukassa tuli hiukan ongelmia kun tamma innostui ja jarrut ei ollut parhaimmillaan.

 Vähän tölttiäkin näin ilman kuolainta
Ei tätä ihmeellisempi postaus. Olen itse ollut nyt kuumeessa pari päivää ja sain viestinkin että Hjörkakin on kipeänä joten itse toivon mukaan viikonloppuna olen terve mutta Hjörkalla menee nyt viikko pari sairastellessa. Ollaan molemmat yhtä epäonnisia tyttöjä! Ei nyt tässä postauksessa muuta kun ei tuolloinkaan mitään ollut eikä mulla mitään ilmoiteltavaa. Nyt tulee taas viikon tauko kun lähen takaisin hommiin Jatilaan huomenna kun vika leiri alkaa.

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, että päivitit! Toi ensimmäinen Hjörkan kuva on kyllä aivan ihana<3! Muutenkin tosi kiva postaus:)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, ratsastat hyvin.

  VastaaPoista
 3. Mun on ihan pakko kysyä, miksi osassa kuvissa ohjat on kiinni kuolaimessa ja osassa noissa suitsissa? Todella hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei haittaa että kysyy :D Menin siis puolet tunnista kuolaimilla jotta sain varmistettua että jarrut löytyy. Kun olin siitä varma vaihdoin lopuksi ajaksi kuolaittomaan tyyliin. Nykyään me pystytään mennä kuolaimella tai ilman mutta en ihan loman jälkeen uskalla heti mennä koko aikaa ilman kuolainta :) Ja kuvaaja kiittää :D

   Poista