maanantai 17. elokuuta 2015

Lumikki peltoilee

En ole jälleen hetkeen kirjoitellut, parit Hjörkka kuulumisetkin on mutta en ole jaksanut kirjoitella. Nyt kumminkin ryhdistäydyin ja päätin päivitellä teillekkin mitä täällä tapahtuu, ainakin Lumikin kanssa.

Käytiin eilen Sunnuntaina (16.8) Lumikin kanssa vähän pellolla koska kentät ja maneesi oli varattu kisojen takia. Lumikkihan ei sitten ole aikaisemmin mennyt pellolla joten kun miettii niin tämä kerta oli todella onnistunut vaikka parit kerrat se heitti takapäätään, varmaankin innostui koska välillä tuli pieniä spurtteja siinä liinassa missä pidin sen.Jalatkin nousee ja venyy, jes!
Se osasi pukittaa!
Ratsastajana oli kaverini Enni ja jos muistan oikein ei Enni ole aikaisemmin mennyt lumikilla joten siihen nähden meni tosi hyvin! Lumikkikin on taas lihonut, kun on vähän enemmän ja vähemmän taas lomaillut. Mutta pian se maha taas katoaa kun sitä vähän liikuttaa. 
Mutta tällä kertaa ei tehty muuta kuin otettiin vähän askellajeja läpi ja pidettiin vähän kivaa kun mentiin muuallakin kuin kentällä tai maneesissa kuten tavallisesti.
Pikkunen poseeraa
Ötökät kiusasi mutta tästä kuvast tuli jotenkin söpö


Toinen nauttii auringosta
Vähä laukkaa
Ja vähän lisää laukkaa
 Loppuun viellä yksi riehumis lähtö kuvat. Aluks se näyttää niin hienolle ja sitten ymmärtää että se teki sen vain koska se halusi riehua.
"Kattokaa mua, miten hienosti mä meen!" -Lumikki (tiukat ohjat siksi koska poni meinasi vähän lähteä)
"Hahahaa, tein sen vain koska halusin riehua" -Lumikki
Noiden kuvien välissä se heitti pukin ja otti pika lähdön, onhan se varsan elämä hauskaa välillä! Muuta ei tehtykkään sitten kun saatiin otettua askellajit läpi. Lähdettiin talliin ja hoidettiin pois.
Kirjoittelen sitten taas kun saan jaksamista itseeni ja aikaa. Tämä tyttö lähtee kohta autokouluun!

7 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla välillä teidänkin suunnasta niitä kuulumisia! Ihana postaus, ja varsinkin toisiksi viimeinen kuva oli aivan ihana!

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. blogisi on arvosteltu: pollenkirjakarsina.blogspot.fi/2015/08/blogiarvostelut-2015.html

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, ja ilkikurinen pikkuponi XD
  Toi vika kuva on hauska<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se osaa olla välillä ilkikurinen kyllä :D
   Ja kiitos :)

   Poista
 4. Voi hassua ponia! ;-) Tosi kivoja kuvia <3

  VastaaPoista